TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Karu luku kertoo yritysten it-ymmärryksestä: "Tämä on oikeasti hälyttävää"

Mika Helenius aloitti Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIAn toiminnanjohtajana syyskuussa. Hän näkee, että yhdistys on kokoava voima ja linkki eri toimijoiden välillä Suomessa. ”TIVIAn pitäisi löytää itsensä uudelleen ja pystyä viestimään tehokkaammin, miksi se on olemassa. TIVIA tuottaa jäsenilleen valtavan määrän ammatillista osaamista ja verkostoja tilaisuuksiensa kautta”, Helenius sanoo.

Mika Helenius aloitti Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIAn toiminnanjohtajana syyskuussa. Hän näkee, että yhdistys on kokoava voima ja linkki eri toimijoiden välillä Suomessa.

”TIVIAn pitäisi löytää itsensä uudelleen ja pystyä viestimään tehokkaammin, miksi se on olemassa. TIVIA tuottaa jäsenilleen valtavan määrän ammatillista osaamista ja verkostoja tilaisuuksiensa kautta”, Helenius sanoo.

Jäsenyhdistysten tapahtumat ovat hänen mukaansa oleellinen osa TIVIAn toimintaa.

”Tietotekniikka- ja ohjelmistoala on jatkuvaa oppimista, kokemustenvaihtoa ja uudenluomista. Verkostomainen toiminta antaa valtavat eväät yhdessä tekemiseen ja osaamisen kehittymiseen”, Helenius korostaa.

Lue koko juttu Tivin sivuilta.

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi