TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Järjestelmäkehitystä 60 vuotta -kysely

Kyselyn kohteena on järjestelmäkehityksen nykytila ja lähitulevaisuus. Järjestelmäkehityksestä voidaan käyttää muitakin nimityksiä kuten systeemityö, sovelluskehitys, IT-kehitysprojekti… Kyselyn aikaan systeeminsuunnittelu täyttää Suomessa 60 vuotta, ensimmäinen perusteellinen oppikirja julkaistiin vuonna 1963. Samaan aikaan vietetään myös TIVIA ry:n 70-vuotisjuhlavuotta. TIVIAn jäsenyhdistys Sytyke on tämän kyselyn toteuttaja yhdessä Itä-Suomen yliopiston kanssa.

Vastaa kyselyyn oman asiantuntemuksesi ja kokemuksesi mukaan, pitäen mielessä organisaatio tai yhteisö, jossa olet tekemässä järjestelmäkehitystä. Jos et juuri nyt ole sellaisessa työssä, vastaa sen perusteella mitä aihepiiristä tiedät. Ideamme on, että kyselyn avulla voidaan parantaa järjestelmäkehittäjien ammattikuvaa ja onnistumisen tasoa edelleen. Jos arvelet kyselyn kiinnostavan myös kollegojasi, välitä se heille ja pyydä vastaamaan.

Aihepiiri on laaja, mutta kysely on kuitenkin verraten suppea. Siksi mukana on myös muutamia avovastauksia, joissa voit korostaa itsellesi tärkeitä asioita vapaamuotoisemmin. Tuo kokemuksesi ja mielipiteesi reippaasti esille!

Vastaa kyselyynSytyke ry yhdistää tietojärjestelmätyön ammattilaiset. Julkaisemme Sytyke-lehteä ja  järjestämme vuosittain seminaareja ja teemailtoja ajankohtaisista aiheista. Tuemme osaamisyhteisöjä, joiden jäsenet välittävät toisilleen aihepiiriensä syvällistä tietoa ja trendejä. Palkitsemme vuosittain vaikuttavimman alan opinnäytetyön. Vahvuutemme on laaja-alainen jäsenistömme aina koodaajista toimitusjohtajiin ja opettajista myynnin ammattilaisiin.

Sytyke ry:n jäseniksi voivat liittyä kaikki ohjelmistokehityksestä kiinnostuneet yksityiset henkilöt, yritykset ja organisaationt. Sytyke ry:n toiminta-alueena on koko Suomi. Sytyke on TIVIAn jäsenyhdistys ja se on perustettu 1979. (Yhdistys on toiminut rekisteröitynä yhdistyksenä vuodesta 1987.)

sytyke.org


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi