TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Ilmoittaudu nyt TIVIAn ensi vuoden koulutuksiin ja hyödynnä nopean ilmoittautujan alennus!

Ilmoittautumalla 31.12.2014 mennessä TIVIAn ensi vuoden koulutuksiin, pääset mukaan ”early bird”-hintaan, joka on koulutuksesta riippuen n. 20 % edullisempi kuin normaali jäsenhinta. Etu koskee seuraavia koulutuksia:

Ilmoittautumalla 31.12.2014 mennessä TIVIAn ensi vuoden koulutuksiin, pääset mukaan ”early bird”-hintaan, joka on koulutuksesta riippuen n. 20 % edullisempi kuin normaali jäsenhinta. Etu koskee seuraavia koulutuksia:
 
Järjestelmätyön tulosjohtaminen – Scope Manager 20.1.–3.3.2015
Pelkäätkö karkaavia kustannuksia? Onnistuuko projektisi ja niiden resurssien arviointi? Hanki itsellesi Scope Manager -sertifiointi ja opi mittaamaan tietojärjestelmäprojektien vaatimuksia ja niiden edellyttämiä resursseja.
 
Tietosuojan ABC: Kuluttajaliiketoiminnan henkilötietojenkäsittely 4.2.2015
Jos osallistut päivittäisessä työssäsi asiakastietojen käsittelyyn tai asiakastietojen käsittelytoiminnan kehittämiseen tai näihin liittyvään päätöksentekoon, tarvitset tämän koulutuksen tiedot. Hyödynnätkö kuluttaja-asiakkaittesi tietoja laillisesti? Onko asiakastietojesi tietosuoja kunnossa?

Projektin työmäärän arviointi 9.–10.2.2015
Opi välttämään räikeät yli- ja aliarvioinnit resurssien suunnittelussa. Tällä kurssilla oppivat niin ostajat kuin toimittajat onnistumaan!

Onnistumisen eväät tietojärjestelmän hankintaan 5.–6.3.2015
Kurssilla osallistujat saavat kattavan kokonaiskuvan hyvän vaatimusmäärityksen sisällöstä ja oppivat arvioimaan tärkeimpien kuvausten keskinäistä yhteensopivuutta ja laatua. He oppivat myös tietojärjestelmän koko elinkaaren kattavan vaatimusten hallinnan prosessin.

Ketterät laadunhallinnan tekniikat 10.3.2015
Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille konkreettisia keinoja parantaa ohjelmistoprojektien laatua ennakoivilla laatutekniikoilla. Kurssilla keskitytään nimenomaan nykyaikaisten ketterien projektien haasteisiin ja esitellään useita tekniikoita, joista osallistujat voivat valita ja räätälöidä omiin hankkeisiinsa sopivan kokonaisuuden.

Software Product Management Training 20.-22.4.2015
The training covers the full spectrum of SPM responsibilities and activities. A software product manager is responsible for managing a product throughout the product life cycle with the objective of achieving sustainable economic success.

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi