TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
ICT-leidien uratarinat 2/2017 on julkaistu!

ICT-leidien uratarinat 2/2017 on neljäs versio lähes 20 naisen työhön tai opiskeluun liittyvästä polusta, joka johtaa ICT-alalle. Jokaisella on oma tarinansa, mistä kaikki alkoi ja missä mennään nyt. Ala kasvaa ja on jatkossa entistä merkittävämpi työllistäjä. Tällä esitteellä on tarkoitus viestiä niille, jotka miettivät vielä tulevaa opiskelupaikkaansa, miksi kannattaisi valita juuri tämä ala, mitä on tarjolla nyt ja tulevaisuudessa.

TIVIA tuottaa vuosittain esitteitä, lehtiä, tutkimusraportteja sekä muuta alalla merkittävää sisältöä. Olemme painattaneet PDF-version lisäksi lehden. Halutessaan niitä voi jakaa omille sidosryhmille, asiakkaille ja alasta kiinnostuneille eri kanavissa. Painettuja versioita TIVIA jakaa tapahtumissa. Lehti on erityisen suosittu oppilaitoksissa, joihin jakelu tapahtuu yhteistyökumppanimme kautta tilauksittain toteutettuna.

ICT-leidien uratarinat 2/2017 on neljäs versio lähes 20 naisen työhön tai opiskeluun liittyvästä polusta, joka johtaa ICT-alalle. Jokaisella on oma tarinansa, mistä kaikki alkoi ja missä mennään nyt. Ala kasvaa ja on jatkossa entistä merkittävämpi työllistäjä. Tällä esitteellä on tarkoitus viestiä niille, jotka miettivät vielä tulevaa opiskelupaikkaansa, miksi kannattaisi valita juuri tämä ala, mitä on tarjolla nyt ja tulevaisuudessa. Toisaalta alalla jo oleville esite voi antaa ajatuksen uudesta suunnasta, samalla työnantajalla tai toisella, Suomessa tai ulkomailla.

Lataa esite (pdf)

Kaikki ICT-leidien uratarinat

Mikäli haluat painetun version ICT-leidien uratarinat -lehdestä, lähetä viesti: tivia(at)tivia.fi.

Mentorointiohjelmamme lisäksi ICT-leidien uratarinat antavat monipuolisen näkökulman ja pohdinnan paikan oman uran ja suunnitelmien osalta. Mahdollisuuksia on valtavasti.

TIVIA julkaisee yhdessä yhteistyökumppanien kanssa useita alaan liittyviä tutkimuksia jäsenistölle ja aiheista kiinnostuneille. Näistä raporteista mainittakoon mm. IT-ura-tutkimus (Palkkatutkimus), Tutkimus ICT-alan myynnin esteistä ja parhaista keinoista (ICT-alan myynnin esteet) sekä Tietohallintojen johtaminen Suomessa.

Suuri kiitos kaikille ICT-leidien uratarinoita -lehdissä mukana olleille ja oleville naisille!

Lukuisin terveisin

TIVIA

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi