TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Hauska, haastava ja palkitseva koodiesterata Helsingissä 1.11.

IT-kouluttajat ry järjestää 1.11. koodiesterata-tapahtuman Helsingissä. Mukaan ovat tervetulleita vasta-alkajat, Koodiaapisen läpikäyneet ja opetuksessakin koodaukseen perehtyneet kaikilta oppiasteilta! Ennen koodiesterataa järjestetään IT-kouluttajat ry:n syyskokous, johon ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet.

Koodiesterata 1.11.2017 klo 17.00–19.30

IT-kouluttajat ry järjestää koodiesterata-tapahtuman Suomen Liikemiesten Kauppaopiston tiloissa Helsingissä 1.11. Tule kehittämään koodaustaitojasi hauskoissa koodaustehtävissä, joissa mitataan ongelmanratkaisutaitoja ja luovuutta. Koodiesteradassa mukana Scratch, ScratchJr, Racket, Python, Java ja Arduino sekä Wikiloikan sisällöntuotanto Wikikirjastoon. Tilaisuudessa on koodaukseen liittyviä palkintoja! Mukaan ovat tervetulleita vasta-alkajat, Koodiaapisen läpikäyneet ja opetuksessakin koodaukseen perehtyneet kaikilta oppiasteilta!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.10.

IT-kouluttajat ry:n syyskokous 1.11.2017 klo 16.00–17.00

Yhdistyksen kaikki jäsenet tervetulleita syyskokoukseen, joka pidetään ennen Koodiesterataa klo 16–17 samassa paikassa SLK:n tilassa 449. Syyskokoukseen voi osallistua myös etänä. Syyskokouksessa käsitellään IT-kouluttajat ry:n toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2018, valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet sekä edustajat ja varaedustajat TIVIAn liittokokoukseen.

Lisätiedot, etäyhteys ja ilmoittautuminen

IT-kouluttajat ry on TIVIA ry:n jäsenyhdistys, joka perustettiin 21.8.2001. Yhdistys on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita uusista pedagogisista lähestymistavoista ja kouluttavat tieto- ja viestintätekniikkaa tai käyttävät sitä koulutuksessaan.

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi