TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Hae mukaan TIVIAn mentorointiohjelmaan nyt!

TIVIA tarjoaa yhteistyössä Baladen kanssa jäsenilleen laadukkaan ja innostavan mentorointiohjelman, jossa alan kokeneet osaa­jat siirtävät arvokasta tietoaan nuoremmille tulevaisuuden osaajille. Mentoroinnilla edistetään it-alan osaamista ja verkostoitumista it-osaajien kesken. Mentori ja aktori asettavat yhdessä tavoitteet ja painopisteet vuoden mittaiselle ohjelmalleen, josta voi hakea apua esimerkiksi kontaktiverkoston kehittämiseen, isojen projektien johtamiseen tai oman osaamisen myymisen kehittämiseen. Haku ohjelmaan on päällä nyt!

TIVIA tarjoaa yhteistyössä Baladen kanssa jäsenilleen laadukkaan ja innostavan mentorointiohjelman, jossa alan kokeneet osaa­jat siirtävät arvokasta tietoaan nuoremmille tulevaisuuden osaajille. Mentoroinnilla edistetään it-alan osaamista ja verkostoitumista it-osaajien kesken. Mentori ja aktori asettavat yhdessä tavoitteet ja painopisteet vuoden mittaiselle ohjelmalleen, josta voi hakea apua esimerkiksi kontaktiverkoston kehittämiseen, isojen projektien johtamiseen tai oman osaamisen myymisen kehittämiseen.

Haku päällä, NYT!

Tutustu tarkemmin ohjelmaamme sekä pohdi, voisitko sitoutua vuodeksi, lähteä mukaan seuraavaan ryhmään, joka aloittaa 22.11.2016 Helsingissä. Jos päätät lähteä mukaan, sinun tulee täyttää tarvittavat tiedot 6.10.2016 mennessä jommankumman linkin kautta, haetpa mentoriksi tai aktoriksi:

Hakulomake mentoreille

Hakulomake aktoreille

Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, joudut hieman odottamaan. Käymme hakemukset läpi ja suoritamme ”mätsäyksen”. Tämän jälkeen ilmoitamme sinulle, kuka on vastinparisi sekä milloin ja missä tuo 22.11. tapaaminen tulee olemaan. Varaa kuitenkin alustavasti kalenteristasi ko. päivän osalta 12.00–16.00 aikaväli.

tivia.fi/mentorointi

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi