TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Ehdota vuoden tietosuojavastaavaa ja tietosuojatekoa

TIVIAn jäsenyhdistys Tietoturva ry etsii vuoden tietosuojavastaavaa ja tietosuojatekoa. Ehdokasasettelu vuoden tietosuojavastaavalle ja vuoden tietosuojateolle on käynnissä 1.–23.1.2023. Tunnustuksien saajat julkistetaan Tietosuojapäivässä 27.1.2023.

Vuoden tietosuojavastaavaksi etsitään henkilöä, joka on organisaatiossa ennakkoluulottomasti ja esimerkillisesti kehittänyt tietosuojan toimintatapoja sekä edellytyksiä ja/tai omalla toiminnallaan merkittävästi edistänyt tietosuoja-ammattilaisten verkostoitumista ja osaamista sekä tiedon jakoa organisaatiorajojen yli.

Tunnustuksien tarkoituksena on kannustaa tietosuoja-ammattilaisia kehittymään omassa työssään, sekä edistää suomalaista tietosuojaosaamista ja sen arvostusta. Tunnustukset toteutetaan yhteistyössä Suomen IAPP:n Chapter Chairien kanssa.

Lue lisää ja ehdota saajiaTietoturva ry on Suomen suurin tietoturva-ammattilaisten verkosto. Yhdistyksen keskeisenä tavoitteena on toimia yhteistoiminnan edistäjänä tietoturva-alalla ja jäsentensä yhdyssiteenä, sekä edistää hyvien tietoturvatapojen noudattamista kaikilla tietoturvan osa-alueilla. Yhdistys tukee myös jäsenistön ammattitaidon kehittymistä.

Tietoturva ry on TIVIAn jäsenyhdistys.

tietoturva.fi

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi