TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Digitalisaatio meni jo, mitä seuraavaksi? – kysyy lokakuun seminaariristeilyllä Maria Nikkilä, VM

Tietojärjestelmätyön ammattilaisten yhdistys Sytyke ry järjestää 5.–7.10. seminaariristeilyn. Seminaarin korkea laatu houkuttelee huippuosaajia ja asiantuntijoita. Asioista keskustellaan tasa-arvoisina ilman vastakkainasetteluja. Laivaseminaarin osallistujien antaman palautteen yleisarvosana on aina ollut korkea. Kauppaakin on tehty!

Twitterissä on tietohallintoneuvos Maria Nikkilästä esittely: ”(@VM_MariaNikkila), valtiovarainministeriön virkamies, joka näkee mahdottomassa mahdollisen.” Hän johdattaa meidät oikealle reitille kurkistamaan valtion digitalisaationäkymiä esiintymällä perjantai-iltapäivällä laivalla.

Tietojärjestelmätyön ammattilaisten yhdistys Sytyke ry järjestää 5.–7.10. seminaariristeilyn, jo 20. kerran. Seminaarin korkea laatu houkuttelee huippuosaajia ja asiantuntijoita. Asioista keskustellaan tasa-arvoisina ilman vastakkainasetteluja. Laivaseminaarin osallistujien antaman palautteen yleisarvosana on aina ollut korkea. Kauppaakin on tehty!

Tämän vuoden teemana on ”2037 – tiekartta tulevaisuuteen”

Tämän vuoden seminaarin aiheita ovat digitalisaation kehitysnäkymät Suomessa 2030-luvulle saakka kansalaisten ja julkishallinnon vinkkelistä. Katsomme mistä olemme tulossa ja miltä tulevaisuus näyttää ja miten sinne pääsee. Matkalle meidät johdattaa tulevaisuudentutkija Risto Linturi, jolla on pitkä kokemus tietotyön kehityksestä Suomessa ja kansainvälisesti tunnustettu näkemys siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Teemaa jatketaan robotiikan, fintechin ja palvelumuotoilun keinoin unohtamatta kokonaisarkkitehtuurin osaamisyhteisön KAOS:n teemoitusta mallintamismenetelmien näkymistä.

Kokonaisuudessa kyberturvallisuus on tänä päivänä merkittävässä roolissa, kun digitalisaatio arkipäiväistyy ja samalla muuttaa toimintakenttää kaikilla nykyisillä ja tulevilla toimialoilla. Kyberturvallisuuskeskuksen Jarkko Saarimäki kertoo meille tilannekuvan kehittymisestä ja siitä miten voimme yhdessä löytää turvallisemman tulevaisuuden. Vahtin pääsihteeri Kimmo Rousku avaa meille näkymiä palvelukentän turvalliseen ylläpitoon valtionhallinnon ja kansalaisten näkökulmasta.

Seminaari käynnistyy satamassa jo torstaina 5.10. klo 13.00. Kaiken kaikkiaan tarjolla on yli 25 puheenvuoroa sekä ensiluokkaiset tarjoilut.

Laivaseminaari on avoin kaikille aiheista kiinnostuneille, mutta jäsenille sekä opiskelijoille hinnat ovat aina edullisemmat!

Ilmoittaudu nyt!

Ps. Tarjoamme julkishallinnon toimijoille, kaupallisille yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden yhteistyöhön ja puheenvuoroihin. Kysy lisäksi yhteistyömahdollisuuksista: janne.ollenberg(at)sytyke.org.

Tervetuloa mukaan!

TIVIA ja SYTYKE

Yhteistyössä mukana:

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi