TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
DevOps-tapahtuma 26.10. Helsingissä

DevOps-tapahtuma kokoaa saman katon alle esimerkkejä elävästä elämästä ketterien menetelmien hyödyntämisestä organisaatioissa. Eri yrityksien edustajat nousevat lavalle kertomaan, mitä heillä on jo tehty, missä on onnistuttu ja missä olisi voitu toimia toisin. Tapahtumassa kuulet muiden kokemuksia siirtymisestä perinteisistä toimintamalleista ketteriin ja saat vertailupohjaa oman yrityksesi tilanteelle. TIVIA-yhteisön jäsenet saavat pääsylipusta 100 euron alennuksen.

Wakaru on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, joka tarjoaa monipuolisia osaamisen kehittämiseen liittyviä keinoja. TIVIA-yhteisön jäsenenä saat edun, joka on 100 euron arvoinen.

Wakarun järjestämä DevOps-tapahtuma 26.10.2016 kokoaa saman katon alle esimerkkejä elävästä elämästä ketterien menetelmien hyödyntämisestä organisaatioissa. Eri yrityksien edustajat nousevat lavalle kertomaan, mitä heillä on jo tehty, missä on onnistuttu ja missä olisi voitu toimia toisin. Tapahtumassa kuulet muiden kokemuksia siirtymisestä perinteisistä toimintamalleista ketteriin ja saat vertailupohjaa oman yrityksesi tilanteelle.

Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus oppia uutta ja saada uusia näkökulmia ketteryyteen. Nyt unohdetaan liialliset teoreettiset koukerot ja annetaan kokemuksen puhua!

TIVIA-yhteisön jäsenet saavat pääsylipusta 100 euron alennuksen (norm. hinta 290 € + alv). Lue lisää ja hyödynnä etu.

Wakaru on TIVIAn yhteistyökumppani ja se tarjoaa tuntuvia alennuksia TIVIA-yhteisön jäsenille. Jäsenalennus koulutuksissa on jopa 40 % normaalihinnoista. Wakarun tarjoomassa on mukana myös eKirjoja, webinaareja ja verkkokursseja.

Tutustu Wakarun tarjontaan.

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi