TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Avoin työpaikka: koulutusliiketoiminnan päällikkö
Haemme koulutusliiketoiminnan päällikköä vastaamaan TIVIA Infuture Oy:n koulutusliiketoiminnasta.

Tehtävään kuuluu ICT-toimialan koulutustarjonnan, liiketoiminnan ja myynnin innovatiivinen kehittäminen niin yrityksille kuin jäsenillemme. Koulutustarjontamme kattaa monipuolisesti ICT-alan koulutuksia kuten ohjelmistotestausta ja -kehitystä, tekoälyä, analytiikkaa, kyberturvaa ja digitalisaation johtamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta tuloksellisesta koulutusten kehittämisestä ja niiden myynnistä sekä asiakassuhteiden hoitamisesta ICT- tai koulutusaloilla. Kokemus yhdistysmaailmasta on eduksi tehtävän hoitamisessa.

TIVIAlla elämän ja työelämän yhteensovittaminen on tehty helpoksi. Tarjoamme joustavat työajat ja osittaiset etätyömahdollisuudet sekä matalan organisaation, jossa jokaista kuullaan.

TIVIA on valtakunnan vaikuttavin tieto- ja viestintätekniikan yhteisö alan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille. TIVIA Infuture on TIVIA ry:n omistama kehitysyhtiö. Toimit osana TIVIAn ydintiimiä, jossa ovat mukana yleis- ja taloushallinto, tapahtuma- ja koulutuspalvelut, myynti sekä viestintä ja markkinointi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.5.2022. Hakuaika päättyy 8.4.

Lue lisää ja lähetä hakemus

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi