TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA News: Ylivuoto45 eli kuinka Blanko ry ja TIVIA Oulu juhlivat 45-vuotista taivaltaan

Pitkä ja välillä raskaskin työ huipentui legendaarisiin juhliin, joista varmasti riittää kerrottavaa jälkipolville.

Lokakuun 6. päivä valkeni varsin syksyisenä, mutta erään oululaisen killan edustajien kauan odottamana suurena päivänä. Pitkän suunnittelun jälkeen oli aika juhlia 45-vuotiaita Oulun yliopiston tietojenkäsittelytieteilijöiden kilta Blanko ry:tä sekä Tivia Oulua. Pitkä ja välillä raskaskin työ huipentui legendaarisiin juhliin, joista varmasti riittää kerrottavaa jälkipolville.

Juhlapäivän virallinen osuus alkoi Oulun keskustassa cocktail-tilaisuudella, jossa eri järjestöjen, yrityksien sekä muiden toimijoiden edustajat toivat terveisensä Blankon hallitukselle. Toinen toistaan hauskempien lahjojen saamisen jälkeen oli aika siirtyä busseihin ja kohti hotelli Lasarettia ja pääjuhlaa. Upea Aurora-sali oli koristeltu juhlavasti ja seinille oli heijastettu vuosijuhlien yhteistyökumppaneiden logot sekä revontulikuvia. Kolmen ruokalajin illallisen, puheiden, laulujen ja seurustelun jälkeen saimme nauttia tanssista bändin säestyksellä, jonka jälkeen oli aika siirtyä busseilla kohti huippusalaista jatkopaikkaa. Jatkopaikkana toimi paikallisen pursiseuran tunnelmallinen tila meren rannassa. Ulkona vieraita vastassa oli ruokakoju kebab-tarjoiluineen. Lisäksi vuosijuhlatoimikunta oli hankkinut paikalle kaikenlaista tekemistä, kuten Speden Speleistä tutun nopeuspelin, paljuja sekä hattarakoneen.

Paikalla oli myös Cocktail Companyn palkattu henkilökunta, joka oli muistanut rakasta ainejärjestöämme loihtimalla klassikkojuomien lisäksi nimikkodrinkin Blankolle. Tarjolla oli myös kaikkien rakastamaa Vaapukkamehua, tosin pelkkää vaapukkaa se ei tainnut sisältää. Jatkoilla tunnelman nosti kattoon itse Tommi Läntinen, joka villitsi juhlavieraat ennennäkemättömään hurmokseen. Tommi Läntisen keikan jälkeen Blankon oma DJ jcara tanssitti juhlakansaa aamuun saakka.

Kaikkiaan vuosijuhlat olivat onnistuneet niin järjestäjien mielestä kuin saadun palautteen perusteella. Kiitos juhlista kuuluu tauotta työskenneille vuosijuhlatoimikuntalaisille, työvoimaksi saapuneille fukseille, yhteistyökumppaneillemme sekä tietysti juhlavieraille.

Teksti: Lasse Rautio

Kuva: Anni Manninen

 

 

kategoriassa TIVIA News
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi