TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA News: Lisää voimaa verkostosta

ICT Ladies järjestää kiinnostavia tutustumiskäyntejä yrityksiin. Tässä leidit ovat vieraillulla Aamulehdessä Tampereella.

ICT Ladies on hyvä esimerkki aktiivisesta TIVIA-yhteisöstä, joka kartuttaa jäsenten ammatillista osaamista ja verkostoja – ja pitää välillä hauskaakin.

Jatkuva oppiminen ja kokemusten vaihto kollegoiden kanssa ovat välttämättömiä kaikille tietotekniikka- ja ohjelmistoalalla toimiville. TIVIAn lähes 30 jäsenyhteisöä tarjoavat tähän oivat puitteet.

Alue-, teema- ja opiskelijayhdistysten lisäksi TIVIAn piirissä toimii myös useita osaamisyhteisöjä ja verkostoja.

Yksi tällainen on vuonna 1997 perustettu ICT Ladies, joka järjestää joka kuukausi erilaisia tapahtumia kesätaukoa lukuun ottamatta. Naisverkoston puheenjohtaja Leena Rinne sanoo, että tavoitteena on antaa tietotekniikka-alalla toimiville naisille mahdollisuuksia kehittää itseään ammatillisesti ja luoda uusia, hyödyllisiä kontakteja.

”Suurin osa tapahtumista liittyy jollakin tavalla tieto- ja informaatiotekniikkaan, mutta välillä pidämme hauskaakin vaikkapa tekemällä yhdessä raakakakkuja tai järjestelmällä pikkujoulut burleski-teemalla”, Rinne toteaa.

Rinteen mukaan myös ensi vuodelle on luvassa kiinnostavia tilaisuuksia joka kuukausi. ICT Ladies käy muun muassa tutustumassa Yleisradion uusiin digitaalisiin järjestelmiin ja perehtyy sosiaalisen median entistä parempaan hyödyntämiseen iltatilaisuudessa.

ICT Ladies tekee tapahtumien järjestämisessä läheistä yhteistyötä pääkaupunkiseudun MiitIT ry:n ja muiden alalla toimivien verkostojen kanssa. ICT Ladies-ryhmiä toimii myös Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa.

”ICT Ladiesin verkostossa on mukana noin 300 naista. Myös miehet ovat toimintaan tervetulleita!”

ICT Ladies järjestää kiinnostavia tutustumiskäyntejä yrityksiin. Tässä leidit ovat vieraillulla Aamulehdessä Tampereella.

 

kategoriassa TIVIA News
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi