TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA News: Innostu! IT:stä -seminaarista virtaa talven ajatuspoluille

Turun seudulla kuhisee mukavasti Suomi 100 -vuonna uusien innostavien hankkeiden parissa.

Turun seudulla kuhisee mukavasti Suomi 100 -vuonna uusien innostavien hankkeiden parissa. Uudenkaupungin Autotehdas, Meyer Turun telakka, pienemmät IT-nousijat, alueen korkeakoulut ja muut innovaattorit kehittävät seutua IT-painotteisesti vahvasti eteenpäin. Myös Varsinais-Suomen Tietojenkäsittely-yhdistys ry VSTKY järjestää jo kolmannen kerran odotetun Innostu! IT:stä -seminaarin Turussa. Seminaari kokoaa totuttuun tapaan yhteen asiantuntijat, yritykset ja tämän vuoden kuumimmat puheenaiheet ja tarjoaa osallistujille loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja IT-puheenaiheiden käsittelyyn Turun alueen vinkkelistä.

Seminaari on koko päivän tapahtuma, joka johdattaa ajankohtaisiin teemoihin innostavissa ja ajatusta herättävissä puheenvuoroissa sekä paneelikeskusteluissa. Juhlavuoden teemoina käsitellään hyvinvointiteknologioita, tutustutaan erityisesti nyt Turun seudulla vahvana vaikuttavaan teollisen ICT:n mahdollisuuksiin sekä perehdytään viimeisimpiin trendeihin tietojohtamisen saralla niin pienissä ja keskisuurissa yrityksissä kuin suurissa organisaatioissa. Verkostoitumisen lisäksi osallistujille luvataan uusia innostavia näkökulmia tulevaisuuden IT-johtamiseen, trendejä, jotka inspiroivat ja innostavat näkemään IT:n mahdollisuuksia uusista näkökulmista sekä käytännöllisiä työkaluja itsen ja organisaation kehittämiseen. Aikaisempien vuosien key-note puhujina ovat olleet mm. Timo Auer TeliaSoneralta, Jukka Viitasaari Viestinnän keskusliitosta, Pete Nieminen Enfolta ja Glen Koskela Fujitsulta, eikä tänä vuonna jäädä yhtään huonommiksi. Mukana tämän vuoden tapahtumassa ovat mm. Elisa ja Nordkalk. Ohjelmasta kerrotaan tarkemmin alkusyksystä.

Seminaarin yhteydessä järjestetty iltajuhla on myös päivitetty tähän vuoteen sopivaksi. Varsinais-Suomen Tietojenkäsittely-yhdistys perustettiin 1967 Turun ATK-klubin nimellä, ja yhdistys juhliikin tänä vuonna 50 vuotistaivaltaan. Seminaaripäivän iltana vietetään VSTKY:n vuosijuhlia merkkipaalun kunniaksi kulttuurihistoriallisessa Turun tuomiokirkon ja yliopiston ympäristössä Hus Lindmanilla.

Ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan pian. Iltajuhlaan voi jo ilmoittautua osoitteesta: https://holvi.com/shop/vstkykauppa.

Aika: Innostu! IT:stä -seminaari 27.10.2017

Paikka: kongressihotelli Caribia, Kongressikuja 1, Turku

Lisätietoja: tapahtumasivuilta http://innostu.vstky.fi tai VSTKY:n sähköposti tiedotus(at)vstky.fi

Kuvitus: Ilmari Hakala

 

kategoriassa TIVIA News
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi