TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA News: EU:n laajin CIO-verkosto Suomeen ICT-alan veturiksi

TIVIAn 65. juhlavuoden kunniaksi eurooppalainen EuroCIO-verkosto rantautuu vihdoinkin Suomeen TIVIA CIO Elite -verkoston muodossa.

TIVIAn 65. juhlavuoden kunniaksi eurooppalainen EuroCIO-verkosto rantautuu vihdoinkin Suomeen TIVIA CIO Elite -verkoston muodossa. TIVIA palaa näin juurilleen aktivoimalla uudelleen laaja-alaista digitaalisen johtamisen ja tietohallintojohtamisen verkostoa. TIVIAn toiminnan kautta yritysten ja julkisen sektorin tietohallinto- ja digijohto pääsevät mukaan voittoa tavoittelemattomien ja riippumattomien EuroCIO- ja NordicCIO-verkostojen toimintaan. EuroCIO-verkosto edustaa yli 200 miljardin euron vuotuista osto- ja neuvotteluvoimaa Euroopassa. EuroCIO-verkosto on tehnyt tiivistä yhteistyötä TIVIAn kanssa jo yli vuoden. Verkoston kautta suomalaisten yritysten ja julkisen sektorin edustajille tulee nyt TIVIAn kautta mahdollisuus päästä mukaan ainutlaatuiseen riippumattomaan tutkimustietoon, benchmark-toimintaan, koulutusohjelmiin, verkostoihin ja edunvalvontaan EU-komission lähipiirissä. Suomalaisille ohjelmisto-, teknologia- ja tietoturvayrityksille Euroopan laajuinen verkosto tarjoaa aivan uuden sisämarkkinan suorien kontaktien kautta. Ensimmäiset kotimaiset ohjelmistoalan kasvuyritykset ovatkin jo saaneet myyntikanavat auki Euroopan suurimpiin tietotekniikan ostajaorganisaatioihin. EuroCIO on ainoa Euroopassa.

TIVIAn 65. juhlavuoden kunniaksi TIVIA toivottaa kaikki suomalaiset tervetulleeksi mukaan toimintaan ja nauttimaan tietotekniikan kehityksen tarjoamista uusista mahdollisuuksista. Tule luomaan uutta suomalaista älykästä ja osaavaa digitaalista tekoäly-yhteiskuntaa. TIVIA tarjoaa kanavia vaikuttaa, luoda uutta, jakaa tietoa, luoda osaamista ja kehittyä yhä nopeammin laajentuvassa valtakunnallisessa toiminnassa. TIVIAn vuoden 1953 perustajajäsenen tietohallintojohtaja Erkki Palen sanoin ”Tarvitsemme käyttäjien keskeistä yhteistoimintaa ja yhteisiä tiedonjakamisen foorumeita, joissa voidaan jakaa tietämystä, keskustella ja sopia yhteisistä kansallisista pääperiaatteista suomalaisen osaamisen edistämiseksi.” TIVIA ja sen lukuisat jäsenyhdistykset tarjoavat mahdollisuuden käyttäjien, kehittäjien ja hyödyntäjien väliseen vuoropuheluun aivan uudessa laajuudessa, nyt myös eurooppalaisen EuroCIO-verkoston tietämyksen ja osaamisen kehittämisen kautta. Tule mukaan kehittämään Suomea!

www.tivia.fi/verkotu 

www.tivia.fi/eurociohakemus 

Teksti: Mika Helenius, TIVIAn toiminnanjohtaja

 

kategoriassa TIVIA News
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi