TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
70 vuotta ICT-alan suunnannäyttäjänä

Reikäkorttiyhdistyksestä alkanut, Suomen suurin riippumaton ICT-alan ammattilaisten verkostoitumisen, vaikuttamisen ja kehittymisen yhteisö TIVIA täyttää tulevana vuonna 70 vuotta. Olemme pysyneet koko olemassaolomme ajan keskeisenä alan toimijana ja vaikuttajana sekä alan kärkiteemojen edistäjänä, aina ensimmäisten joukossa.

Tänä yhden ihmisiän aikana tieto- ja viestintätekniikan kehitys on muuttanut maailmaa nopeammin kuin kukaan olisi uskonut. ICT ei myöskään ole enää erillinen teknologioiden saareke vaan on kaikkien toimialojen sisällä ja tukee myös arvoiltaan toimialojen vaatimuksia. Kaksi keskeisintä ensi vuoden teemaa alallamme ovatkin varmasti vihreät ja kestävät ratkaisut ja toisaalta turvalliset, luotettavat ja eri uhkia kestävät teknologiat ja kokonaisratkaisut. Liittyminen puolustusliittoon tuo myös mukanaan moninaisia mahdollisuuksia suomalaiselle ICT-alan monialaiselle tutkimukselle, tuotekehitykselle ja laajalle yrityskentälle.

Juhlavuotemme täyttyy alue-, teema- ja opiskelijayhdistystemme monipuolisista tapahtumista, jotka käsittelevät paitsi kaikkien alojen digitalisaation mahdollisuuksia myös juuri tämän ajan haasteita radikaalisti muuttuneessa maailmassa. Tarjoamme ICT-alan kärkiteemoista helposti ymmärrettävää tietoa ja tuemme jäsenistömme kasvua ja kehitystä. Vaikutamme päättäjiin tuottamalla tietoa alan kehityksestä ja tulevaisuuden näkymistä. Yhteisömme tarjoaakin erinomaisen alustan niin yksilöille kuin yrityksille toteuttaa itseään ja rakentaa verkostoja omien kärkiteemojen ympärillä, samalla koko Suomen parhaaksi.

Toivotankin sinut ja edustamasi organisaation lämpimästi tervetulleeksi mukaan TIVIAn juhlavuoteen ja tapahtumiin.

Janne Mustonen
toimitusjohtaja, TIVIA
LinkedIn


TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi