TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA, Tietoturva ry ja Sulava järjestävät pilvipalveluiden tietoturvan ympärille keskittyvän Cloud Security Summit -seminaarin 21.9.2022
Ilmoittautuminen avataan pian | early bird -liput ovat myynnissä 31.5. asti

Tässä jo perinteeksi muodostuneessa Cloud Security Summit -tapahtumassa suuntaamme edellisen vuoden tavoin katseen tulevaisuuteen. Kuulemme tietoturvan huippuasiantuntijoilta tarinoita pilviturvallisuudesta, miten heidän organisaatioissaan pilvipalveluiden tietoturvahaasteisiin on varauduttu, ja mitkä ovat pilvipalveluiden kuumimmat trendit. 

Puhujat sekä tarkempi ohjelma julkistetaan kevään aikana – merkitse päivä jo nyt  kalenteriisi! Tämän vuoden Cloud Security Summit järjestetään Helsingissä keskiviikkona 21. syyskuuta.

Ilmoittautuminen Helsingissä järjestettävään tapahtumaan avataan pian. Mikäli haluat jo varmistaa paikkasi syksyn seminaarissa, niin laita viestiä osoitteeseen: ilmoittaudu@tivia.fi. Lähetämme sinulle ilmoittautumislinkin heti, kun ilmoittautuminen on avattu.

Vuoden 2021 Cloud Security Summit järjestettiin virtuaalisena tapahtumana syyskuussa. Tutustu viime vuoden Cloud Security Summit -tapahtuman ohjelmaan ja puhujiin. 

Osallistumismaksu

Jäsenhinta koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä ja yhteisöjäsenten henkilökuntaa.

Early Bird -tarjous: 31.5. asti kaksi yhden hinnalla

  • Jäsenhinta 500 €

  • Normaalihinta 590 €


Hinta sisältää kahvit sekä seminaarilounaan. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Tapahtumaa järjestämässä


Jäseneksi?

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu Cloud Security Summit -tapahtumaan jäsenetuhintaan (jäsenmaksut alk. 65 €)!

Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi