TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA 70 -juhlaseminaari ja cocktailtilaisuus 8.11.2023

TIVIAn 70-vuotisjuhlavuoden huipentava juhlaseminaari ja cocktailtilaisuus järjestetään keskiviikkona 8.11.2023 Messukeskuksessa Teknologia 23 -tapahtuman yhteydessä. Juhla kokoaa yhteen ICT-alan päättäjät, tekijät ja vaikuttajat.

Juhlaseminaari polkaistaan käyntiin klo 14.00 TIVIA Stagella, jossa ohjelmassa on esityksiä ja paneelikeskustelu teemalla "ICT:llä tulevaisuutta tekemässä", sekä tietotekniikka-alan vaikuttajien ja tekijöiden palkitseminen.

Cocktailtilaisuus Messukeskuksen Pihka & Bar -ravintolassa alkaa klo 16.30. Rento cocktailtilaisuus pitää sisällään sopivasti asiaa, sekä luo hyvät puitteet pitää yllä ja luoda uusia kontakteja. Cocktailtilaisuus kestää klo 21.00 asti.

Lue lisää ja ilmoittauduMitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70
kategoriassa Tapahtumat
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi