TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Miten johdetaan kasvotonta (etä)organisaatiota?
Tervetuloa mukaan Miten johdetaan kasvotonta (etä)organisaatiota? -webinaariin 12. helmikuuta kuuntelemaan, kun Taskmill Oy:n ketterän johtamisen asiantuntijat Raija Harle ja Lasse Jaloluoma johdattavat kuulijat kasvottoman organisaation johtamisen saloihin. Webinaari on suomenkielinen, maksuton ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. Webinaarin lopuksi yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin.

Katso webinaarin tallenne

Ketterän organisaation johtaminen vaatii johtajuudelta uusia modernin johtamisen taitoja. Miten rakennetaan tehokkaita tiimejä ja miten se onnistuu ”etämaailmassa”? Miten kasvotonta organisaatiota johdetaan tuloksekkaasti? Miten huomataan jos tiimi tai ihminen on rikki? Webinaarissa pohditaan ketterän johtamisen työkalupakkia – niin yksilön ja itsensä johtamisen näkökulmasta kuin tiimin tai organisaation vetäjän näkökulmasta. Miten kehittää ihmisiään, kasvattaa ihmisten vahvuuksia. Miten siirtyä kontrollista luottamukseen. Asioiden johtamisesta ihmisten johtamiseen. Ketterä johtaminen tekee organisaatiosta muutoskykyisen ja kestävän erilaisten yllättävien tilanteiden edessä.

Miten johdetaan kasvotonta (etä)organisaatiota? -webinaari

  • Perjantai 12.2.2021
  • Klo 9.00–10.00
  • Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista

Webinaarin tallenne on nyt katsottavissa

Webinaarin asiantuntijat

Raija HarleRaija Harle, Agile Leadership Consultant, Taskmill Oy Raijalla on vahva käytännön kokemus yli kahdenkymmenen vuoden ajalta suurien yritysten toimintatapojen järkeistämisestä, ensin projektipäällikkönä sittemmin ketterissä rooleissa. Hän liidaa myös Taskmillin valmennus- ja koulutusyksikköä sekä suunnittelee organisaatiospesifejä ketteryysvalmennuksia.   Lasse JaloluomaLasse Jaloluoma, Agile Leadership Consultant, Taskmill Oy Lasse on ketterien toimitusten talonmies, rakenteen tuoja ja ihmisiä yhdistävä liima. Monimutkaiset monen sijainnin ja näkökulman toimitukset ovat opettaneet miten kokonaisuus saadaan toimimaan ja vaikeissakin tilanteissa löydetään toimiva ratkaisu etenemiseen. Taskmillillä Lasse jakaa tietämystään konsultoinnin lisäksi kouluttajana.

Taskmill tarjoaa TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä yhteisöjäsenten henkilökunnalle jäsenetuna 15 % alennuksen valituista koulutuksista.

Tutustu tarjontaan!


Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi