TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Green ICT -webinaarit 21.10. ja 28.10.2021
TIEKEn, TIVIAn ja LUT-yliopiston luotsaama Green ICT -hanke valmentaa Uudenmaan ICT-yrityksiä ilmastoviisaaseen digipalvelutuotantoon sekä tukee yksityistä ja julkista sektoria vihreämpiin digihankintoihin. Hanke tuottaa kaikille avoimet ja maksuttomat webinaarit 21.10. ja 28.10.2021. Ensimmäisessä webinaarissa on aiheena ilmastoviisaiden digipalveluiden myynti ja toisessa ilmastoviisaiden digihankintojen tekeminen. Tutustu webinaarien sisältöihin ja puhujiin tarkemmin alapuolelta.

Green ICT: kuinka myydä ilmastoviisaita digipalveluita?

Luulevatko asiakasorganisaatiosi, että hiilineutraalien digipalveluiden käyttö on liian kallista, monimutkaista tai tehotonta? Tervetuloa murtamaan myyttejä syksyn ensimmäiseen Green ICT -myyjäwebinaariin! Tässä webinaarissa käsittelemme vähäpäästöisten digitaalisten palveluiden ja tuotteiden tuomista markkinoille, niiden brändäystä ja itse markkinointia. Tilaisuus on suunnattu ICT-palveluiden myyjille tai tuottajille, joiden asiakaskuntaan kuuluu julkishallinnon toimijoita, yrityksiä ja muita organisaatioasiakkaita. Myös muut Green ICT -liiketoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.
  • torstai 21.10.
  • klo 9.00–11.00
  • avoin ja maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen
  • puhujat: Jari Jokinen (Netum Oy), Anna Savisaari (Exove Oy), Marko Niskanen (Kuulea Oy), Jari Porras (LUT-yliopisto)

Green ICT: tee ilmastoviisaita digihankintoja!

Ilmasto- ja ympäristöystävällisten ICT-palvelujen hankkimisen ei tarvitse olla vaikeaa tai kallista. Uuden edessä on kuitenkin joskus vaikea tietää, mitä on ostamassa. Tässä webinaarissa perehdymme siihen, mitä organisaatiossa on huomiotava kestäviä ICT-hankintoja tehtäessä. Tilaisuus on suunnattu ammattilaisille, jotka hankkivat ICT-palveluita julkishallinnon organisaatioille, yrityksille tai yhteisöille. Myös muut Green ICT -hankinnoista kiinnostuneet ovat tervetulleita.
  • torstai 28.10.
  • klo 9.00–11.00
  • avoin ja maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen
  • puhujat: Suvi Salmela (Motiva oy), Sonja Finér (Finnwatch ry), Antti Sipilä (TIEKE)
  ilmoittaudu 28.10. webinaariin  

Green ICT -hanke

Logot: Uudenmaan liitto, Euroopan unioni - Euroopan aluekehitysrahasto, Vipuvoimaa EU:lta Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi. Hankkeen tietosivu TIEKEn verkkosivuilla Ilmoita organisaatiosi hankkeeseen Hankekausi 2021–2023 tieke.fi lut.fi tivia.fi
kategoriassa Tapahtumat
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi