TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Cloud Security Summit 2022 – ensimmäinen puhuja on nyt julkaistu

Syksyn Cloud Security Summit -tapahtuman ensimmäinen puhuja on nyt julkaistu! Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 21. syyskuuta Radisson Blu Royal Hotelissa Helsingissä.

Jan Wikholm kertoo puheenvuorossaan Kyberturvallisuuskeskuksen roolista kansallisen ja kansainvälisen kybertilannekuvan muodostuksessa sekä siitä, miten Kyberturvallisuuskeskus auttaa veloituksetta yrityksiä ja organisaatioita varautumaan ja palautumaan kyberhäiriöistä. 


Jan Wikholm työskentelee Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksessa. Omassa roolissaan hän ohjaa ja kehittää operatiivista toimintakykyä sekä tukee tilannekuvatoimintoa. Aiemmin hän on toiminut tietoturvapoikkeamien ja digitaalisen forensiikan tehtävissä sekä CERT-toiminnossa että yksityisellä sektorilla. 

Tervetuloa mukaan vuoden mielenkiintoisimpaan tietoturvatapahtumaan! TIVIA, Tietoturva ry ja Sulava järjestävät jo perinteeksi muodostuneen seminaarin, jossa kuulet alan huippuasiantuntijoiden puheenvuorot pilvipalveluiden tietoturvahaasteista ja tulevaisuuden kuumimmista trendeistä.

Hyödynnä Early bird -hinta – kaksi mukaan yhden hinnalla, kun ilmoittaudut 31.5.2022 mennessä! Huomio: Early bird -hintaa jatketaan ohjelman valmistumisen kunniaksi 30.6.2022 asti!

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu


 

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi