Webinaaritallenne: Osaavatko suomalaiset organisaatiot johtaa IT-projekteja ja kyberturvaa?

24. toukokuuta 2021 kirjoittaja
Webinaaritallenne: Osaavatko suomalaiset organisaatiot johtaa IT-projekteja ja kyberturvaa?
Teräs Olli
TIVIA ja ICT Leaders Finland järjestivät webinaarisarjan IT- ja digitalisointibarometri 2020 -tutkimuksen tuloksista maalis-kesäkuussa 2021. Sarjan kolmas webinaari "Osaavatko suomalaiset organisaatiot johtaa IT-projekteja ja kyberturvaa?" järjestettiin 19. toukokuuta. Webinaarissa asiantuntijoina toimivat Tomi Dahlberg ja Tommi Tuovila. Webinaarin tallenne on nyt TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa.

Katso webinaaritallenne

Webinaaritallenne on TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa 

Videokirjasto-sivulla (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla). Etkö ole vielä TIVIA-yhteisön jäsen? Liity nyt jäseneksi ja katso tallenne kirjautumalla sisään.

Katso teaser-video

Katso lyhyt maistiainen tallenteesta alta

 
 


Webinaarin sisältö

Webinaarissa keskustellaan IT:n ja digitalisaation johtamisesta suomalaisissa organisaatioissa, tällä kertaa kyvystä johtaa IT-projekteja ja kyberturvaa. Molemmat aihepiirit ovat olleet osa IT- ja digitalisointi­barometri -tutkimusta vuosien ajan. IT-projekteista onnistui vuosina 2010–2015 noin 1/3 ja kyberturvan johtaminen jäi pääosin julistuksiksi. Webinaarissa asiantuntijoina toimivat Tomi Dahlberg (puheenjohtaja, ICT Leaders Finland | työelämäprofessori, Turun kauppakorkeakoulu) ja Tommi Tuovila (CIO, Neste | Vuoden CIO 2018)

  • Onko olemassa tunnistettava joukko organisaatioita, jotka ovat onnistuneet IT-projektien johtamisessa muita paremmin? Miten onnistuminen näkyy projektin tehokkuustavoitteissa (budjetin ja aikataulun pitävyys, sovitun toiminnallisuuden tuottaminen) ja liiketoiminnan hyötyjen saavuttamisessa?
  • Mikä yhteys IT-projektien johtamisen onnistumisella on projekteille asetettuihin tavoitteisiin?
  • Miten suomalaisten organisaatioiden onnistuminen IT-projektien johtamisessa on muuttunut viimeisen 10 vuoden aikana?
  • Miten hyvin suomalaiset organisaatiot ovat onnistuneet toiminnan jatkuvuuden, tietoturvan ja yksityisyyden suojan johtamisessa?
  • Onko olemassa tunnistettava joukko organisaatioita, jotka ovat onnistuneet kyberturvan johtamisessa muista paremmin? Mikä on näille onnistujille tunnusomaista IT:n johtamista?

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi