TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

VappuEtkot ja Kevätkokous

Ilmoittautuminen
-
Määrä

TIVIA Uusimaa kutsuu sinut inspiroivaan iltaan, joka alkaa Kokeile koutsausta -teemalla, jatkuu sääntömääräisellä kevätkokouksella, ja huipentuu yhteiseen illalliseen sekä rentouttavaan saunailtaan Paukun saunassa. Tervetuloa Park Hotel Käpylään 29.4.2024 klo 16.30 alkaen.


Tämä on erinomainen tilaisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan, oppia uutta, verkostoitua ja nauttia hyvästä seurasta. Olet lämpimästi tervetullut!


Missä? Finlandia Park Hotel Helsinki, Pohjolankatu 38 (Käpylä)

Milloin? Maanantaina 29.4.2024 klo 16:30-22:30


Illan ohjelma:

16:30 Tilaisuus alkaa

Kahvia, teetä ja pientä suolaista tarjolla

16:45 Kokeile koutsausta

Coachingin avulla voit auttaa kollegaasi vaikka et ymmärtäisi hänen ongelmastaan tuon taivaallista. Tutustumme coachingin perusperiaatteisiin ja jokainen saa kokeilla sitä pienen harjoituksen muodossa sekä coachina että asiakkaana. Coachingin maailmaan meitä johdattaa väitöskirjatutkija, coach Minna Rasila.

19:00 Sääntömääräinen kevätkokous

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous. Lisätietoja alla ja kokousmateriaalit luettavissa tältä sivulta ennen kokousta.

19:30 Iltapalaa tarjolla

Nautimme yhdessä keväistä iltapalaa ravintola Puistossa. Kerro mahdollinen erityisruokavaliosi ilmoittautumislomakkeella.

20:30 Paukun saunatilat käytössämme

Voit saunoa ja uida tai vaan istua mukavaa iltaa saunatiloissa. Meille on varattu kaksi saunaa eli miehille ja naisille omansa, uima-allas ja seurustelutilat ovat yhteiset. Ota uimapuku mukaan, pyyhkeet löytyvät pukuhuoneista.

22:30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden virallinen osuus ja sauna-aikamme päättyy. Voimme kuitenkin jäädä jatkamaan iltaa hotellille tai suunnata yhdessä johonkin muualle.


Lisätietoja TIVIA Uusimaan sivuillaPäivämäärä ja aika
maanantaina
29. huhtikuuta 2024
16.30 22.30 Europe/Helsinki
Sijainti

TIVIA Uusimaa

Suomi
tivia@tivia.fi
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

TIVIA Uusimaa

tivia@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.