TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Miksi liittyä TIVIA-yhteisöön?


TIVIA on kaikille Suomen tieto- ja viestintäteknologian ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille. Jos et välittömästi yhdistä itseäsi kirjainlyhenteeseen ICT, ei haittaa - meitä on moneksi. Toimenkuvat vaihtelevat Senior Game Artistista pilviarkkitehtiin ja Backend-kehittäjästä tietoturvajohtajaan.

Edustatko yritystä tai organisaatiota?  Lue lisää yhteisöjäsenyydestämme sekä TIVIA-kumppanuudesta!

TIVIA-yhteisön jäsenet ovat ICT-ammattilaisia niin teknologian kuin liiketoiminnan puolelta sekä alan opiskelijoita, kouluttajia ja tutkijoita. Yhteisöön pääsee mukaan liittymällä yhteen tai useampaan TIVIAn jäsenyhdistyksistä. Jäseneksi voi liittyä jo opiskeluaikana ja työuran jälkeen saa jatkaa yhteisöön kuulumista seniorijäsenenä. Yhteisö tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.

Jäsentapahtumissa ja -koulutuksissa saa tuoretta tietoa ammatillisen kehittymisen tueksi, tärkeitä kontakteja sekä luontevan mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia. TIVIA-yhteisön laaja yhteistyökumppaniverkosto tarjoaa ammatilliseen kehittymiseen foorumeita, sisältöjä, välineitä ja keinoja.

TIVIA-yhteisön jäsenetuihin kuuluvat mm. edut alan lehdistä, koulutuksista, ohjelmistoista sekä matka- ja hotellipalveluista. Yrityksille ja muille yhteisöille jäsenyys sisältää lisäksi laajat markkinointiviestinnän keinot ja kanavat, jotka tarjoavat näkyvyyttä ja oman liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksia.

Liity jäseneksi

Haluaisitko pyytää työnantajaasi maksamaan jäsenmaksusi?

Haluaisitko pyytää työnantajaasi maksamaan TIVIA ry:n jäsenmaksusi, mutta et oikein tiedä miten? Tässä on tarjolla kätevä apuväline, jonka avulla voit perustella työnantajallesi TIVIA ry:n jäsenmaksun.

Lataa alta kirje työnantajalle, jossa olemme miettineet perusteluita puolestasi.

LAtaa kirje


Selaa jäsenyhdistyksiä

Liity TIVIAan itsellesi mieluisimman jäsenyhdistyksen kautta. Voit valita alueellisen yhdistyksen, valtakunnallisen teemayhdistyksen tai opiskelijayhdistyksen.

Ja jos tahdot, voit liittyä edullisesti useampaankin yhdistykseen. 

tutustu yhdistyksiin

Onko yrityksesi jo yhteisö- tai kumppanijäsen?

Tarjoamme yrityksellesi tai yhteisöllesi kaksi tapaa tehdä yhteistyötä TIVIAn kanssa ja hyödyntää TIVIA-yhteisöä:

1. Yhteisöjäsenyys TIVIA-jäsenyhdistyksessä
2. TIVIA-kumppanuus

tutustu tarjontaan

Jäseneduilla säästät ja kehityt

TIVIAn jäsenenä saat tuntevia alennuksia alan koulutuksista ja julkaisuista sekä mm. hotelleista, liikunnasta ja vakuutuksista. Lisäksi pääset maksutta yhteisön tapahtumiin oppimaan uutta ja tutustumaan muihin mahdottoman haastajiin.

KATSO KAIKKI EDUT