CISSP – Certified Information Systems Security Professional

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 28.10.–1.11.2019
Järjestäjä: KPMG OY AB

CISSP on maailman tunnetuin ISC2:n myöntämä tietoturvan ammattisertifikaatti, jota työnantajat arvostavat. Valmennuksessamme aihealueet käydään läpi ja opetellaan tentin näkökulma asioihin. Luennoitsijat ovat CISSP-sertifioituja kokeneita ammattilaisia.

Tavoite

Koulutuksessa opit ISC(2):n tentin viralliseksi asiasisällöksi määrittelemän sisällön eli Common Body of Knowledge (CBK) teoriana,

Lue lisää

CISM – Certified Information Security Manager

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 4.–7.11.2019
Järjestäjä: KPMG OY AB

ISACA:n CISM on maailman tunnetuin tietoturvan johtamisen ammattisertifikaatti. Koulutuksessamme opettavat pätevät ja kokeneet suomalaiset CISM-sertifioidut asiantuntijat. Koulutuksen hintaan kuuluva ISACAn virallinen opetusmateriaali käydään läpi ja sitä havainnollistetaan kouluttajien omilla käytännön kokemuksilla ja lisämateriaalilla.

Tavoite

Valmentaa CISM-tutkintoon ja opettaa tietoturvan johtamisen perusteet.

Lue lisää

CompTIA Security+ -koulutuskokonaisuus iltaopiskeluna

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 12.11.–10.12.2019
Järjestäjä: KPMG OY AB

CompTIA Security+ on valmistajariippumaton tietoturvasertifiointi, jolla voit osoittaa osaavasi tietoturvan perusasiat sekä hallinnollisen että teknisen tietoturvallisuuden alueilta. Tämän kurssikokonaisuuden aikana käydään läpi kaikki mitä tarvitset läpäistäksesi CompTIA Security+ SY0-501 -testin.

Kurssi noudattelee sisällöltään em. testin vaatimuksia ja sisältöjä

Lue lisää