TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Vuoden 2024 tietotekniikkahaasteet

Lähtöpaikka 0,00 € 65,00 €
Liput ×
Vuoden 2024 tietotekniikkahaasteet - JÄSENHINTA
Ilmainen
Vuoden 2024 tietotekniikkahaasteet - normaalihinta
65,00 € 65.0 EUR

IT Insiderin päätoimittaja Mikko Torikka haastattelee CTO Mikko Ilari Laakkosta Cloud2:lta ja Partner, Transformations Timo Perkolaa Deloittesta vuoden 2024 tietotekniikkahaasteista ja muista ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä.

 Kun ilmoittaudut tähän verkkotapahtumaan, huomaathan valita lipputyypin (jäsenhinta tai normaali) ennen kuin klikkaat "ilmoittaudu".


Kenelle?

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille IT-asioista ja niiden johtamisesta kiinnostuneille.

Mitä tarjoaa?

Tapahtuma tarjoaa kokemuksia ja näkemyksiä tietotekniikkaan liittyvistä mahdollisuuksista ja uhista.Mitä maksaa?

Tapahtuma on maksuton TIVIA-yhteisön jäsenille, ja muille 65 € + alv.

Asiantuntijamme

Mikko Torikka


Mikko toimi pitkään Talentumin tietotekniikkalehtien päätoimittajana ja on nykyään IT Insider -verkkomedian päätoimittaja.

Mikko Ilari Laakkonen


Mikko Ilari Laakkonen on pilvipalvelujen ja liiketoiminnan kehittämisen kokenut asiantuntija. Hän aloitti uransa Nebula Oy:ssä ratkaisukonsulttina vuosina 2013 - 2016, jonka jälkeen hän työskenteli Atea Finland Oy:ssä Cloud & Services Solution Managerina vuosina 2016 - 2018. Sen jälkeen hän on työskennellyt vuodesta 2018 Cloud2 Oy:ssä kahdessa roolissa: Cloud CTO:na and Partnerina sekä Director of Business Development -tehtävässä.

Timo Perkola


Timo Perkola vastaa Deloitten transformaatioiden suunnittelun ja toteutuksen palvelualueesta Suomessa, jossa yhdistyvät merkittävät teknologian ja liiketoiminnan muutokset käynnistämisestä läpivientiin. Timolla on vahvaa osaamista laajoista teknologiatransformaatioista, joissa on merkittäviä teknologiastrategiaan, ICT:n toimintamalliin, ulkoistuksiin, teknologia- ja toimittajavalintoihin, tehostamiseen, yritysarkkitehtuuriin tai yrityskauppoihin liittyviä tarpeita ja jotka tapahtuvat monimutkaisessa kansainvälisessä ympäristössä.

Pidätämme oikeuden päivittää tapahtuman sisältöä.

 

IT Insider -verkkotapahtumissa asiantuntijamme kertovat IT-alan ajankohtaisista ilmiöistä, uusimmista teknologioista ja alan parhaista käytännöistä.
IT Insiderin kustantaja on TIVIA ry:n omistama TIVIA Infuture Oy.

itinsider.fi

Päivämäärä ja aika
perjantaina
1. maaliskuuta 2024
9.00 10.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

IT Insider

--IT Insider--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.