TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Visiiri-hanke: Kansallisen ICT-ekosysteemin I tapaaminen

Ilmoittautuminen

ICT-toimijoille on perustettu uusi valtakunnallinen ekosysteemi, joka mahdollistaa parhaiden ilmasto- ja ympäristökäytäntöjen jakamisen sekä suomalaisen teollisuuden ja akateemisten toimijoiden kohtaamisen. Ekosysteemi on perustettu osana Green ICT Visiiri -hanketta.

Ekosysteemi tarjoaa sekä ICT-palvelujen ja -tuotteiden tuottajille että hankkijoille ja käyttäjille tietoa, työkaluja, yhteistyöverkoston ja koulutusta.

Säännölliset ekosysteemitapaamiset

Osana ekosysteemin toimintaa järjestetään säännöllisiä valtakunnallisia tapaamisia, joiden tarkoituksena on kansallisen yhteistyön lisääminen ja kullekin tapaamiskerralle valitusta teemasta keskusteleminen.

Ensimmäinen ekosysteemitapaaminen järjestetään maanantaina 17.6. klo 12.30–15.30 Teamsissa.

Tapaamisessa kartoitetaan ekosysteemin jäsenten toiveita ja tarpeita sekä perehdytään teemoihin, joita Visiiri-hankkeessa tullaan käsittelemään. Tapaamisessa kuulet myös, miten yritykset hyötyvät hankkeeseen osallistumisesta.

Tietoa Visiiri-hankkeesta

Green ICT Visiiri -hanke luo kokonaiskuvan Suomen ICT-alan vaikutuksista ilmastoon ja ympäristöön. Hanke tukee ICT-alan vihreää siirtymää yhdistämällä alan toimijat valtakunnalliseen ekosysteemiin. Hanke kehittää menetelmiä ICT-alan ympäristövaikutusten mittaamiseen ja tuottaa ympäristötietoisuutta lisääviä koulutusmateriaaleja yritysten käyttöön.

Lue lisää TIEKEn verkkosivuilta

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen tapahtuu TIEKEn hallinnoimalta tapahtumasivulta, jonne pääset ilmoittaudu-painikkeen kautta. Tapahtuma toteutetaan verkossa, ja ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse.

Päivämäärä ja aika
maanantaina
17. kesäkuuta 2024
12.30 15.30 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

Visiiri-hanke

--Visiiri-hanke--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.