TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Vinkkejä palvelujen hinnoitteluun

Rekisteröitymiset ovat suljettu


-verkkotapahtuma


IT Insider -verkkotapahtumissa kuulet IT-alan asioista pintää syvemmältä.

IT Insiderin kustantaja on TIVIA ry:n omistama TIVIA Infuture Oy.


Tervetuloa IT Insider -verkkotapahtumaan torstaina 27. huhtikuuta! Aloitamme kello 9.00 ja lopetamme klo 10.00. Esityksen jälkeen voit esittää kysymyksiä ja keskustella esiintyjän ja muiden osallistujien kanssa. Tapahtuma on maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökunnalle.

Palvelujen hinnoittelua tarvitaan, kun palveluyksikkö pyrkii saamaan tarjoamilleen palveluille rahallisen vastikkeen, joka kattaa palvelusta syntyneet kustannukset ja tuottaa palveluyksikön omistajien määrittämän suuruisen voiton.


Palveluyksikkö voi olla yrityksen tai yhteisön sisäinen palveluntuottaja, jaettu palveluyksikkö tai ulkoinen palveluntuottaja. Palvelujen hinnoittelu on välttämätöntä ulkoiselle palveluntuottajalle, lähes välttämätöntä jaetulle palveluyksikölle mutta vähemmän pakollista sisäiselle palveluntuottajalle. Hinnoittelu myös lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluihin.


Verkkotapahtumassa käydään läpi palveluluettelon (Service Catalog) laadinta, palvelutasot (Service Levels) sekä erityisesti palvelujen hinnoittelu kustannusvoittolisämenetelmällä (cost-plus pricing). Verkkotapahtuman esittelemät periaatteet ja käytännöt ovat palvelujen kehittämisen yleisimmän viitekehyksen ITIL®:n kanssa yhteensopiva.

Verkkotapahtuma

Torstai 27.4. klo 9–10

Jäsenille maksuton – muut 65 euroa

Kenelle?

Palveluyksikköjen johtajat ja erityisesti hinnoitteluvastuussa olevat henkilöt.

Mitä sisältää?

- Service Catalog
- Service Levels
- Cost Plus Pricing -menetelmä palvelujen hinnoittelussa
- Transfer Pricing (siirtohinnoittelu)

Mitä maksaa?

Tapahtuma on maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökunnalle. Muille 65 euroa.

Tapahtumassa äänessä


Reino Myllymäki

Tietokirjailija, kehityspäällikkö Reino Myllymäki on koulutukseltaan kustannusinsinööri, jolla on yli 20 vuoden kokemus kustannuslaskennasta, palvelujen hinnoittelusta ja IT-palvelujen johtamisesta.


Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Yhteydenotot: ilmoittaudu(at)tivia.fi 

Pidätämme oikeuden päivittää tapahtuman sisältöä.


IT Insider raportoi it-alan asioista pintaa syvemmältä helposti ymmärrettävästi.

Kerromme lukijoillemme ihmisistä ja yrityksistä sekä teknologioista ja tutkimuksesta sekä syvällisesti näiden vaikutuksista yhteiskunnan eri osa-alueisiin. Avaamme uusien teknologioiden mahdollisuudet ja onnistumistarinat.

Päätoimittaja:
Mikko Torikka, mikko.torikka@itinsider.fi

Toimitus:
toimitus@itinsider.fi

Asiakaspalvelu:
info@itinsider.fi

Mediamyynti:
myynti@itinsider.fi


itinsider.fi

Päivämäärä ja aika
torstaina
27. huhtikuuta 2023
9.00 10.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

IT Insider

--IT Insider--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.