TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

TIVIA Open Space 29.8.2024

Ilmoittautuminen
-
Määrä

TIVIA Open Space -tapahtuma on tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisten kohtauspaikka. Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään verkossa. Tapahtuman ohjelma rakentuu osallistujien agendalla. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisia, jotka haluavat jakaa osaamistaan ja oppia uutta. Tapahtuma on avoin kaikille tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisille, ja voit tukea tätä ja muita tapahtumiamme liittymällä TIVIA ry:n jäsenyhdistyksien jäseneksi.

Tapahtuman alustavaa agendaa rakennamme tapahtuman sivulle, jossa myös tapahtuman jälkeen tiivistelmät.
Tapahtuma-alustana käytämme Welo-sovellusta ja päivän agendan yhteisessä rakentamisessa Miro-sovellusta. Ilmoittauduttuasi saat kalenterikutsun, josta löydät linkin Weloon.

Tapahtuma on tällä kertaa suomenkielinen.


Liity jäseneksi

Open Space?

Open Space on osallistujalähtöinen tapahtumaformaatti, jossa osallistujat itse luovat tapahtuman ohjelman. Tapahtumarunko on tyhjä ideatoria ja yhteenvetoa lukuunottamatta, osallistujien täyttäessä sen agendoillaan. Virtuaalitilassa on 11 huonetta, joissa voi järjestää sessioita.


Osallistu itselle merkityksellisiin aiheisiin tai aloita aihe kutsumalla muut teemoitettuun keskusteluun. Rakenna itsellesi sopiva kokoonpano keskustelua, kuuntelua ja tiedon jakamista.


Open Space on prosessilla ja rakenteella tuettua käytäväkeskustelua, jossa jokainen osallistuja on tervetullut jokaiseen käynnissä olevaan keskusteluun. Noudatamme Law of Two Feet -liikkuvuusperiaatetta ja vaihdamme sessiota omaa panostustamme seuraten. Meitä ohjaa myös neljä periaatetta: 1) oikeat ihmiset ovat paikalla 2) mitä tapahtuu kuuluu tapahtua 3) kun se alkaa, se on oikea hetki 4) Kun se on ohi, se on ohi.

Päivämäärä ja aika
torstaina
29. elokuuta 2024
9.00 16.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

TIVIA ry

-
tivia@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.