TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Tivia Keski-Suomi: Digitaalinen sodankäynti

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Miten digitalisaation aikakaudella käydään sotaa? 


Ukrainan sota on vyörynyt uutisissa olohuoneisiimme melko perinteisenä fyysisenä tuhoamissotana. Fyysisen sodankäynnin ohella Ukrainassakin on käyty myös digitaalista sotaa maailmassa ja mielissä. Panu Moilanen pohtii puheenvuorossaan sitä, miten digitalisaatio on muuttanut turvallisuutta ja sitä, kuinka nämä muutokset heijastuvat sodankäynnissä mm. kyber- ja informaatiosodankäynnin yleistymisen.


KTT, LitM Panu Moilanen on lehtori ja tutkinto-ohjelmavastaava Jyväskylän yliopistossa, jossa hän vastaa Turvallisuus ja strateginen analyysi -maisteriohjelmassa. Lisäksi hän on Maanpuolustuskoulutus MPK:n kyber- ja informaatioturvallisuuden koulutuspäällikkö ja työskentelee sivutoimisesti opettajana ja ohjaajana Maanpuolustuskorkeakoulussa, jossa hän myös valmistelee toista väitöskirjaansa. 


Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnan kanssa yhteistyössä järjestettävä tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Tapahtuman paikkana on Agora Mattilanniemessä Jyväskylässä. Tarkempi ohjaus tilaan on Agoran pääaulasta.

Tervetuloa!Päivämäärä ja aika
tiistaina
31. tammikuuta 2023
17.00 18.00 Europe/Helsinki
Sijainti

TIVIA Keski-Suomi

Suomi
yhdistyspalvelut@tivia.fi
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

TIVIA Keski-Suomi

yhdistyspalvelut@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.