TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Tietosuojaverkoston tapaaminen: Valtorin parhaat tietosuojakäytännöt

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Helmikuussa Google Meetin virtuaaliselle lavalle astuu Valtorin hankinta- ja tietosuojajuristi kertomaan parhaista tietosuojakäytännöistä. Päivi Kynkäänniemi ja muut Valtion tieto- ja viestintätekniikka keskuksen tietosuoja-ammattilaiset palvelevat virastoja ja ministeriötä, ja keskus toimii sekä rekisterinpitäjänä että käsittelijänä. Miltä heidän tietosuojatyö näyttää käytännössä? Entä millaista kehitystyötä heillä on tietosuojan parissa?

Tule linjoille tiistaina 15.2.2022 kello 17.00 alkaen kuulemaan tarkemmin Valtorin tietosuojatiimin käytännönkokemuksia ja vinkkejä. Tapahtuma on TIVIA-verkostokorttitapahtuma eli se on avoin kaikille TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille.


Puhuja


Päivi Kynkäänniemi

Päivi Kynkäänniemi on julkisiin hankintoihin ja tietosuojaan erikoistunut juristi. Hän työskentelee parhaillaan Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorissa.


Tietosuojaverkosto

Tietosuojaverkosto on TIVIAn jäsenyhdistyksien jäsenille suunnattu Tietoturva ry:n järjestämä verkosto kaikille tietosuojaosaajille tai siitä muuten kiinnostuneille. Verkostossa keskustellaan tietosuojan ajankohtaisista asioista, jaetaan parhaita käytäntöjä sekä annetaan vertaistukea.

Päivämäärä ja aika
tiistaina
15. helmikuuta 2022
17.00 19.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

Tietosuojaverkosto

--Tietosuojaverkosto--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.