TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

TIA-prosessi Valtorissa webinaari

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Tervetuloa seuraavaan tietosuojaverkoston webinaariin tiistaina 1.11.2022 kello 8:30!

Jatkamme kuuman perunan parissa, kun Valtorilta Maija Ronkainen tulee kertomaan Valtorin Transfer Impact Assessment eli TIA-prosessista. TIA on Schrems II -tuomion myötä organisaatioiden vastuulla oleva tiedonsiirtoja koskeva riskiarvio. EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle tapahtuvissa siirroissa on henkilötietojen suojan oltava EU:n vaatimustentasolla ja TIA-prosessilla pyritään vastaamaan tähän riittävyyden henkilötietojen suojan kysymykseen.

Tapahtuman tiedot:
Päivä: tiistai 1.11.2022

Kello: 08.30  


Puhuja:
Maija Ronkainen on liittynyt Valtorin riveihin koulun penkiltä ensin harjoittelijana, ja maaliskuussa 2016 tietoturva-asiantuntijan tehtäviin. Tietosuojan parissa hän on työskennellyt keväästä 2018 saakka. Maija on kesällä 2022 valmistunut kyberturvallisuuden maisteriohjelmasta.

Tietosuojaverkosto:
Tietosuojaverkosto on TIVIAn jäsenyhdistyksien jäsenille suunnattu Tietoturva ry:n järjestämä verkosto kaikille tietosuojaosaajille tai siitä muuten kiinnostuneille. Verkostossa keskustellaan tietosuojan ajankohtaisista asioista, jaetaan parhaita käytäntöjä sekä annetaan vertaistukea.


Kenelle?
Kaikille Tivian jäsenyhteisöjen jäsenille, kuten Tietoturva ry:n jäsenille. Tietoturva ry:n jäseneksi pääset liittymään sivustomme kautta. Mikäli tietosuoja kiinnostaa, seuraa verkkosivujamme ja Twitter-tiliämme, joissa ilmoitamme verkoston kokoontumisesta!


Tervetuloa linjoille ja aloita työpäivä ajankohtaisen aiheen parissa!

Päivämäärä ja aika
tiistaina
1. marraskuuta 2022
8.30 9.30 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

TIETOTURVA RY

info@tietoturva.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.