TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Suuntana digikyvykäs ja vastuullinen Suomi

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Suomen tulevaisuus ei rakennu tyhjiössä, se täytyy tehdä yhdessä. Syvenny TIEKEn verkkotapahtumassa neljään digitalisaation näkökulmaan: digikyvykkyyteen, datatalouteen, toimivaan digitaaliseen taloushallintoon ja vastuullisuuteen.

Kuinka kukin meistä voi edistää ihmisläheistä, kilpailukykyistä ja kestävää digitalisaatiota omalla tontillaan ja samalla voimansa muiden kanssa yhdistäen? Tule mukaan verkkotapahtumaan keskiviikkona 8. helmikuuta klo 8.50–12.05 tutustumaan kanssamme sekä digikehityksen isoon kuvaan että TIEKEn laajoista verkostoista ammennettuihin tapausesimerkkeihin.

Tapahtuman teemat ovat: digikyvykkyys, datatalous, digitaalinen taloushallinto ja vastuullisuus. Tilaisuus koostuu sekä keynote-puhujien esityksistä että kunkin teeman ympärille rakennetusta keskustelusta, jossa kaksi asiantuntijaa kohtaavat.


Tilaisuuden teemat ja esiintyjät


Digikyvykkyys

Keynote-puhuja: Milka Kortet, Palta
Teemakeskustelijat: Mirja Hannula, Elinkeinoelämän keskusliitto ja Kimmo Rousku, Digi- ja väestötietovirasto. Keskustelua johdattelee TIEKEn Merja Sjöblom.


Datatalous

Keynote-puhuja: Laura Halenius, Sitra
Teemakeskustelijat: Anita Juho, Digitoimisto-yhteistyöryhmä, valtionvarainministeriö ja Joonas Mikkilä, Teknologiateollisuus. Keskustelua johdattelee TIEKEn Jari Salo.


Digitaalinen taloushallinto

Keynote-puhuja: Markus Hautala, Tietoevry
Teemakeskustelijat: Keskustelemassa Keijo Kettunen, Valtiokonttori ja Vuokko Mäkinen, Inspire it. Keskustelua johdattelee TIEKEn Timo Simell.


Vastuullisuus

Keynote-puhuja: Minna Kröger, Elisa
Teemakeskustelijat: Keskustelemassa Janne Kalliola, Exove ja Viivi Lähteenoja, MyData Global. Keskustelua johdattelee TIEKEn Antti Sipilä.


Päivämäärä ja aika
keskiviikkona
8. helmikuuta 2023
9.00 12.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry

--TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.