TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Pitkyn syyskokous 2022

Rekisteröitymiset ovat suljettu
Pitkyn syyskokous pidetään perjantaina 11.11.2022 klo 18 alkaen Ravintola Sasorissa, Yliopistonkatu 50, 33100 Tampere, eli Sorsapuiston vieressä. Voit osallistua myös etänä, jos et pääse paikalle.
Aloitus alkuesityksellä klo 18. Virallinen kokous alkaa klo 19. Sen aikana tai jälkeen illallista ja vapaata seurustelua. Jatkot tilanteen mukaan. 

Kokousasiat

Pääjuttuina syyskokouksessa on aina ensi vuoden hallituksen ja toimihenkilöiden valinta ja ensi vuoden toimintasuunnitelman käsittely. Tutustu kokouksen esityslistaan
Hallituksemme tarvitsee nyt uutta puheenjohtajaa, koska nykyisellä tulevat sallitut vuodet täyteen. Mietipä, olisiko se sinulle sopiva paikka. Puheenjohtajana voit vaikuttaa yhdistyksen kehittämiseen ja sen kautta pirkanmaalaiset ICT-yhteisön ja -toiminnan kehittämiseen. Hallituksen normijäsenyys on kiva mahdollisuus suunnata energiaansa yhteisölliseen tekemiseen ja asioiden edistämiseen. Liittokokousedustajan postia pidetään kivana verkottumisen mahdollisuutena ja sen kautta saa äänensä TIVIA:n tulevaisuuden pläneihin. Ylipäätään osallistuminen eri rooleihin mahdollistaa parhaiten sellaisen Pitkyn yhteistekemisen, jota haluat ja koet tarvittavan. Korona-ajan jälkeen on taas hieno uudistumisen mahdollisuus! 
Toimintasuunnitelman käsittelyn osana Tero Lahtinen esittelee konseptia Pitkyn vuosittaiselle palkinnolle pirkanmaalaiselle ICT-tuotteelle.
Toimintasuunnitelman linkki lähetetään ilmoittautuneille muutama päivä ennen kokousta. Samoin lähetetään etäosallistumislinkki niille, jotka osallistuvat kokoukseen.

Alkuohjelma

Alkuohjelmana juttelemme Matti Vuoren alustamana siitä, miten me ICT-ihmiset pärjäämme kodeissamme talven mahdollisissa sähköhaasteissa ja niiden vaikutuksissa. Se on yhteinen haasteemme ja asian miettiminen virittää muutenkin riskiperusteiseen asioiden suunnitteluun, mistä on hyötyä kaikissa askareissamme.
Läppär 
Etäyhteyttä ei avata vielä alkuohjelman aikana.


Mitä haluat syödä?

Illan menumme on alla. Valitse siitä alkuruoka ja pääruoka ja muista kertoa ne ilmoittautumislomakkeella Lisätietoja-kentässä.

Alkumalja (Gabrielle Destrees Cremant, Ranska)

Alkuruoaksi on kaksi vaihtoehtoa:
1 Alkukeitto: Maa-artisokkakeittoa, persiljavoita ja juureslastuja
2 Alkuleipä: Savulohi-smetanaleipä, suutarin kasviksia

Pääruokasi jokin näistä:
1 Pääkasvis: Täytettyä munakoisoa, tomaatti-sipulipaistosta ja persiljaperunaa
2 Pääkala: Paistettua siikaa, voisoosia ja juustoisia juureksia
3 Pääliiha: Paahtopaistia, juusto-perunaröstiä ja pikanttia punaviinisoosia

Jälkiruokana on karpalokukkoa ja kinuskikermaa

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 3.11.2022, jotta saamme ruokailutiedot ajoissa keittiölle.

Tervetuloa!

Päivämäärä ja aika
perjantaina
11. marraskuuta 2022
18.00 21.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Pitky ry

--Pitky ry--
puheenjohtaja@pitky.fi
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

Pitky ry

puheenjohtaja@pitky.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.