TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Palvelumuotoilun eri vaiheet

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Haluatko oppia, mistä vaiheista, tekemisistä ja työkaluista palvelumuotoilu käytännössä muodostuu?

Palvelumuotoilussa on kyse asiakaslähtöisestä toiminnasta, johon jokainen yritys ja organisaatio pyrkii – palvelemaan asiakkaitaan paremmin ja loppupeleissä mahdollistamaan oman kilpailukykyisen liiketoimintansa.

Koulutuksessa käymme läpi, mitä eri vaiheita palvelumuotoilu sisältää ja mitä missäkin vaiheessa tulee tehdä. Käytännössä, jos olet vuosia toiminut hyvin organisaatio- ja asiantuntijalähtöisesti, ja käytettävät työkalut ja menetelmät tukevat tätä toimintamallia, ei auta vain päällisin puolin seurata palvelumuotoilun prosessia.

On ymmärrettävä:

  • Miksi mikäkin vaihe toteutetaan?

  • Mitä arvoa siitä haetaan?

  • Millä keinoin ja työkaluin sitä tehdään?

Jokainen sen taitaa tietää, että vanhoilla työkaluilla ei saada uutta aikaan, mutta silti sitä tuppaa muutoksen edessä välillä taipumaan takaisin vanhoihin toimintatapoihin. Tästä koulutuksesta saat itsellesi energiaa lähteä toteuttamaan palvelumuotoilua ja voimaa jatkaa muutosta myös pidemmällä aikavälillä!


Miksi osallistua?

Intensiivikoulutuksen jälkeen sinulla on käsitys siitä, mitä kaikkea palvelumuotoiluprosessiin ja sen vaiheisiin kuuluu. Eli mistä lähdetään liikkeelle, mitä tehdään missäkin vaiheessa, kuinka kauan eri vaiheet mahdollisesti voivat kestää, minkälaisia työkaluja yleensä käytetään ja mihin palvelumuotoiluprosessi päättyy. Vai päättyykö se?


Kenelle?

Koulutus sopii kaikille työtehtävästä tai taustasta riippumatta. Jos olet kiinnostunut saamaan tietoa ja ymmärrystä, miten palvelumuotoilua toteutetaan arjessa ja mihin asioihin siinä tulee kiinnittää huomiota, tämä on sinulle sopiva koulutus. Aikaisempi tietämys palvelumuotoilusta ei ole haitaksi, mutta ei myöskään edellytys osallistumiselle. Käymme pikaisesti perusasiat läpi. Jos et itse tee palvelumuotoilua, niin tämän koulutuksen jälkeen tiedät, mitä tarvitset ja osaat tilata organisaatiollesi palveluita.


Kouluttaja

Outi Kinnunen, Design Director, Vision Factory


Aika

Tiistai 14.6.2022 klo 13.00–15.30


Paikka

Verkkokoulutus, käytämme ZOOM-alustaa.
Koulutus on vuorovaikutteinen ja voit esittää kysymyksiä asiantuntijalle.


Tallenne

Koulutuksesta tehdään tallenne, jonka saat käyttöösi.
Premium-jäsenenä pääset katsomaan kaikkia koulutustallenteita läpi vuoden.


Hinta

MARKin jäsenet 64,50 € + alv 24 %
Ei-jäsenet 129 € + alv 24 %


Peruutusehdot

Mikäli olet ilmoittautunut koulutukseen, mutta et pääse osallistumaan, voimme siirtää paikan toiselle henkilölle. Ilmoita siirrosta viimeistään 13.6.2022. Jos peruutat ilmoittautumisen 13.6.2022 jälkeen, peritään peruutusmaksu 50 € + alv 24 %. Mikäli et peruuta ilmoittautumista etukäteen etkä osallistu koulutukseen, peritään koko osallistumismaksu. Ota muutoksissa yhteyttä: toimisto@markkinointiliitto.fi

Päivämäärä ja aika
tiistaina
14. kesäkuuta 2022
13.00 15.30 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

MARK Suomen Markkinointiliitto ry

--MARK Suomen Markkinointiliitto ry--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.