TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Olut-tasting (etätapahtuma)

Rekisteröitymiset ovat suljettu

TIVIA Keski-Suomi ry:n 50v juhlavuoden tapahtumakauden starttaa lauantaina 12.2.2022 järjestettävä etäoluttasting.

Etäoluttastingissa Suomen tunnetuimpiin olutharrastajiin lukeutuva Jaakko Matikainen (https://www.jaskankaljat.fi/) johdattelee osallistujat videoyhteyden välityksellä oluen tuoksujen ja makujen jäljille sekä tutustuttaa oluen valmistuksen historiaan ja erilaisiin olutkulttuureihin. Tapahtuma on vuorovaikutteinen ja osallistujat pääsevät keskustelemaan ja vertailemaan havaintojaan maisteltavista oluista turvallisesti etäyhteyden välityksellä.

Tastingissa maistellaan viisi erilaista olutta jotka osallistujat hankkivat ja viilentävät itselleen etukäteen (omakustanteinen). Maistelun teemana on TIVIA Keski-Suomen juhlavuosi 50v, saa nähdä mitä maestro listalle nostaa! Illan menu ilmoitetaan osallistujille viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Maisteltavat oluet:

Helpoimmalla pääset keräilemällä tuotteet Alkon verkkomyymälän ostoskoriin ja tilaamalla ne sinua lähellä olevaan myymälään – kannattaa varata 4 arkipäivää tilaukselle. Tasting ei mene pilalle vaikka joku tuote olisikin saman teeman korvaava.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Tapahtuma on verkostokorttitapahtuma - avoin kaikille TIVIA:n jäsenille ja heidän läheisilleen.

Tapahtuman järjestää Tivia Keski-Suomi (https://www.tiviakeskisuomi.fi)Päivämäärä ja aika
lauantaina
12. helmikuuta 2022
18.00 20.00 Europe/Helsinki
Sijainti

TIVIA Keski-Suomi

Suomi
tivia@tivia.fi
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

TIVIA Keski-Suomi

tivia@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.