TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Mallinnusilta 2.0

Rekisteröitymiset ovat suljettu

KAOS-ryhmän kaikkien aikojen suosituin iltatapahtuma lienee niin kutsuttu mallinnusilta. Sille on kovasti toivottu jatkoa, joten päätimme ryhtyä tuumasta toimeen. Samalla halusimme kuitenkin päivittää hieman konseptia ja teimmekin siitä koko päivän kestävän liveseminaarin!

Kattaaksemme tilojen ja tarjoilujen kulut, tilaisuus on maksullinen. Seminaarin hinta on 160 € / 230 € riippuen valitsemastasi seminaaripaketista. Seminaari järjestetään, mikäli saamme riittävästi ilmoittautumisia määräaikaan mennessä. Jos siis haluat mallinnuskarkeloiden toteutuvan, niin toimi ripeästi!

Seminaari pidetään torstaina 17.11.2022 kokoushotelli Hanaholmenissa, jonne pääsee kätevästi länsimetrolla. Aamukahvia on tarjolla klo 9.00 alkaen, virallinen ohjelma alkaa klo 9.30. Seminaarin ohjelma päättyy klo 17.00, mutta iltaa on mahdollista jatkaa verkostoitumisen ja illallisen merkeissä vielä senkin jälkeen. Kokoushotellissa on mahdollista yöpyä.

Ilmoittautuminen on avoinna ma 17.10.2022 klo 16.00 saakka. Seminaarin tilat ja tarjoilut on varattu 50 henkilölle ja seminaarin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seminaari on suunnattu nimenomaan arkkitehdeille, joten ohjelmassa painottuvat mallintaminen ja arkkitehtuurimenetelmien kehitys. Aamupäivällä on tiedossa 5 puheenvuoroa, joiden aiheena ovat mm. käytännön kokemukset mallintamisesta, teknologia-arkkitehtuurin mallintaminen sekä palvelumuotoilun ja kokonaisarkkitehtuurin yhdistäminen.

Iltapäivällä jakaannumme kahteen työpajaan. Työpaja 1:n aiheena ovat mallintamisen hyvät käytännöt ja työpaja 2:n aiheeksi valikoitui tiedon ja tietoarkkitehtuurin mallintaminen. Valitsethan ilmoittautuessasi, kumpaan työpajaan haluat osallistua.


Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan

Päivämäärä ja aika
torstaina
17. marraskuuta 2022
9.00 17.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Kokoushotelli Hanaholmen

Hanasaarenranta 5
02100 Espoo
Suomi
--Kokoushotelli Hanaholmen--
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

SYSTEEMITYÖYHDISTYS RY

info@sytyke.org
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.