TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

LEGO® Serious Play®

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Haluatko oppia fasilitoimaan työpajoja ja kokouksia legojen avulla? Tule mukaan hauskaan ja käytännönläheiseen LEGO® SERIOUS PLAY® -fasilitointivalmennukseen! Valmennus pidetään englanniksi.


Kurssin tiedot

LEGO® SERIOUS PLAY® -menetelmässä osallistujat rakentavat LEGO-palikoilla malleja, jotka esittävät vertauskuvallisesti heidän elämäänsä tai liiketoimintaansa liittyviä haasteita ja niiden ratkaisuja. Lego Serious Play menetelmä ja materiaalit -työpajojen avulla voidaan luoda yhteistä näkemystä ja ymmärrystä, tarkentaa yrityksen visiota ja strategiaa tai sitouttaa tiimejä

Koulutuksessamme opit hauskalla ja käytännöllisellä tavalla perusteet Lego Serious Play -työpajojen ja kokousten fasilitointiin.

Lego Serious Play -menetelmän avulla luot dialogia, ratkot ongelmia tai synnytät uusia ideoita tavalla, joka mahdollistaa jokaisen osallistujan osallistumisen. Voit käyttää LSP:tä esimerkiksi palvelumuotoilussa, tiimien muodostamisessa ja retrospektiiveissä.

Koulutus perustuu LEGO® SERIOUS PLAY® open-source-ohjeistukseen, jonka LEGO Group on julkaissut Creative Commons -lisenssin alla.


Valmennuksen tavoitteet

Koulutuksen jälkeen pystyt fasilitoimaan työpajoja ja kokouksia käyttäen LEGO® SERIOUS PLAY® menetelmää ja materiaaleja.

Kohderyhmä

Fasilitaattorit, tiimien vetäjät, Agile Coachit, Scrum Masterit, palvelumuotoilijat.Valmentaja

Suvi Purontaus
Lean Agile Coach

Valmentajana toimii Suvi, joka on sertifioitu LEGO SERIOUS PLAY menetelmä ja materiaalit -fasilitaattori.

Osallistumismaksu

Jäsenhinta koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökuntaa.

  • TIVIA-jäsenhinta 755 €

  • Normaalihinta 890 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 €)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista veloituksetta. Mikäli perut osallistumisesi alle 14 vuorokauden sisällä kurssin alkamisesta, veloitamme sinulta 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi.

Päivämäärä ja aika
keskiviikkona
1. helmikuuta 2023
9.00 15.30 Europe/Helsinki
Sijainti

Helsinki

Suomi
--Helsinki--
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

Nitor Delta Oy

--Nitor Delta Oy--
+358456563001
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.