TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Kyberturva muuttuvassa maailmassa

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Kaksi vuotta sitten Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, millä oli monenlaisia maailmanlaajuisia vaikutuksia, kuten esimerkiksi koko Euroopan laajuinen energiapula sekä Suomen ja Ruotsin hakeminen puolustusliitto Naton jäseneksi. Suomen liittyminen Natoon tapahtui 4.4.2023 ja sen yhteydessä olemme saaneet kokea monenlaista kiusantekoa itäisen naapurimme suunnasta muistaen muun muassa välineellistettyä maahantuloa ja monenlaista muutakin hybridivaikuttamista. Maailma muuttuu muutenkin koko ajan, ja uhkakuvat muuttuvat samalla. Esityksessään kansanedustaja ja työelämäprofessori Jarno Limnéll kertoo kyberturvallisuuden ajankohtaisesta tilannekuvasta sekä ottaa kantaa uhkiin ja niihin varautumiseen.

 Kun ilmoittaudut tähän verkkotapahtumaan, huomaathan valita lipputyypin (jäsenhinta tai normaali) ennen kuin klikkaat "ilmoittaudu".

Kenelle?

Tapahtuma on tarkoitettu turvallisuudesta sekä erityisesti tieto- ja kybertuvallisuudesta kiinnostuneille.Mitä tarjoaa?

Tapahtuma tarjoaa korkean tason tilannekuvaa kyberturvallisuudesta sekä näkemyksiä uhkista ja niihin varautumisesta.Mitä maksaa?

Tapahtuma on maksuton TIVIA-yhteisön jäsenille, ja muille 65 € + alv.

Asiantuntijamme

Jarno Limnéll


Kansanedustaja Jarno Limnéll toimii myös kyberturvallisuuden työelämäprofessorina Aalto-yliopistossa. Hän on koulutukseltaan upseeri (majuri evp), valtiotieteiden maisteri ja sotatieteiden tohtori. Hän on myös aviomies ja kolmen lapsen isä Espoosta. Jarno tunnetaan turvallisuuspolitiikkaan ja turvallisuuteen sekä teknologiaan ja opettamiseen syvästi perehtyneenä asiantuntijana.

Pidätämme oikeuden päivittää tapahtuman sisältöä.

 

IT Insider -verkkotapahtumissa asiantuntijamme kertovat IT-alan ajankohtaisista ilmiöistä, uusimmista teknologioista ja alan parhaista käytännöistä.
IT Insiderin kustantaja on TIVIA ry:n omistama TIVIA Infuture Oy.

itinsider.fi

Päivämäärä ja aika
perjantaina
8. maaliskuuta 2024
9.00 10.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

IT Insider

--IT Insider--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.