TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Kiristyshaittaohjelmatilanne Suomessa - Tapaus Akira

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Tietoturva ry järjestää webinaarin liittyen kiristyshaittaohjelmaryhmätilanteeseen Suomessa keskiviikkona 10.4.2024 klo 9.00 alkaen.

Tilaisuus on avoin ja veloitukseton kaikille asiasta kiinnostuneille. Mikäli et ole vielä Tietoturva ry:n jäsen, suosittelemme liittymään Tietoturva ry:n jäseneksi [täältä].
Agenda:
09.00 Tervetuloa
09.05 Kiristyshaittaohjelmatilanne Suomessa, Max Mäkinen, Erityisasiantuntija, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Kyberturvallisuuskeskus
09.50 Oppeja Akiran tietomurron tutkinnasta - mitä käytännössä näimme ja koimme? Antti Pirinen, Deloitte
10.30 Loppusanat

Puhujien esittelyt

Max Mäkinen, Erityisasiantuntija, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Kyberturvallisuuskeskus

Max toimii Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksessa erityisasiantuntijana. Hänen työtehtäviinsä kuuluu vastaanotettujen tietoturvaloukkausilmoitusten käsittely sekä sisäisen toiminnan kehittäminen. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Nixun SOCissa ja F-Securella kehitystehtävissä.

Antti Pirinen, tietomurtotutkija, Deloitte

Antti vastaa Deloitte Suomessa tietomurtojen tutkinnasta ja isojen tietomurtojen tutkinnan koordinoinnista. Tällä hetkellä hän on erityisesti kiinnostunut tietomurtojen tutkinnasta pilvi- ja OT-ympäristöissä. Tietomurtotutkinnan lisäksi hän työskentelee sekä SOC- että tietoturvaprosessikehityksen parissa.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu tapahtumaan tämän sivun oikeassa laidassa näkyvän "ilmoittaudu" -painikkeen kautta. Ilmoittautumalla hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Tapahtumasivu: [linkki]

Tervetuloa!

Päivämäärä ja aika
keskiviikkona
10. huhtikuuta 2024
9.00 10.30 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

TIETOTURVA RY

info@tietoturva.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.