TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

ICT-alan laadukkaat verkkokurssit avoimessa ammattikorkeakoulussa

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Tervetuloa mukaan tähän maksuttomaan webinaariin kuulemaan ICT-alan verkkokursseista avoimessa ammattikorkeakoulussa. Webinaarissa opiskelusta ja opintojaksoista kertovat Oulun ammattikorkeakoulun, Informaatioteknologian yksikön, yksikönjohtaja Eero Nousiainen ja koulutuspäälliköt Susanna Kujanpää ja Teppo Räisänen. Lisäksi TIVIAn toimitusjohtaja Janne Mustonen johdattaa kuulijat aluksi osaamisen jatkuvan kehittämisen hyötyihin.

Webinaari on suomenkielinen, maksuton ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. Webinaarin lopuksi yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin.


Webinaarin sisältö

Oulun ammattikorkeakoulu tarjoaa opintojaksoja avoimessa ammattikorkeakoulussa. Voit opiskella joustavasti verkko-opintoina opintojaksoilla pohjakoulutuksestasi ja iästäsi riippumatta hankkien samalla uutta osaamista työtehtäviisi. Tarjoamme opintojaksoja ammattikorkeakoulu- ja ylemmän ammattikorkeakoulututkintojemme valikoimista eri aloilta. Erityisesti esittelemme teille webinaarissa 22.11.2022 ICT-alan opiskelumahdollisuuksia.

ICT-alan ammattikorkeakoulun tutkinto-ohjelmien tarjonta on monipuolinen. Voit opiskella laajasti koulutustarjontamme avulla esimerkiksi kursseja liittyen aiheisiin: sosiaalinen media, pilvipalvelut, web-kehitys, mobiilipalvelut, sulautetut järjestelmät, tietoliikenne, laiteläheinen ohjelmointi ja ohjelmistokehitys.

Voit opiskella ylemmän ammattikorkeakoulun tutkinto-ohjelmien opintojaksoja. Informaatioteknologian yksikkömme tarjonta keskittyy data analytiikkaan sekä ohjelmistoalan syventäviin opintoihin esimerkkinä koneoppiminen, tekoäly, lohkoketjut ja supertietokoneet.
Voit tutustua avoimen opiskelumahdollisuuksiin jo ennakkoon https://www.oamk.fi/fi/koulutus/avoin-ammattikorkeakoulu

Esiintyjät

  • Janne Mustonen, TIVIA, toimitusjohtaja

  • Eero Nousiainen, Oamk, Informaatioteknologian yksikönjohtaja

  • Susanna Kujanpää, Oamk, Informaatioteknologian yksikkö, Tietotekniikan koulutusosaston koulutuspäällikkö

  • Teppo Räisänen, Oamk, Informaatioteknologian yksikkö, Tietojenkäsittelyn koulutusosaston koulutuspäällikkö


Webinaari-info

  • tiistai 22.11.

  • klo 10–11

  • webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista

Webinaari toteutetaan verkossa Teams-sovelluksella. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen.
Oulun ammattikorkeakoulu on TIVIAn valtakunnallinen kumppani.
Lue lisää kumppanuudesta.Päivämäärä ja aika
tiistaina
22. marraskuuta 2022
10.00 11.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

TIVIA ry

-
tivia@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.