TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Hurmaa yli miljoona asiakasta ja puoli miljoonaa työntekijää

Rekisteröitymiset ovat suljettu


IT Insider -verkkotapahtumissa kuulet IT-alan asioista pintää syvemmältä.
IT Insiderin kustantaja on TIVIA ry:n omistama TIVIA Infuture Oy.

Haluaisitko, että joka kolmas suomalainen asiakas suosisi teitä? Onko teillä pulaa taitavasta ja motivoituneesta työvoimasta?

Suomessa on 55 000 näkövammaista, 800 000 kuulovammaista, 1,3 miljoonaa yli 65-vuotiasta ja arviolta puoli miljoonaa työkykyistä ja -ikäistä aistivammaista. Suurin osa bisneksistä ei ole osannut kiinnittää heihin huomiota. Tässä on valtava kilpailuetupotentiaali.

Webinaarin asiantuntijat ovat syntymäsokea Heidi Torn ja armeijaurallaan kuulovammautunut Toni Hinkka. He kertovat, miten voit tarjota mahtavan kokemuksen tälle kohderyhmälle rekrytoinnissa, työntekijänä ja asiakkaana. He kertovat myös, miten voit välttää valtavat mainehaitat, joita voi syntyä aistivammaisten syrjinnästä.

Eikä tässä vielä kaikki. Kun näitä asioita tiedostaa ja laittaa kuntoon, niistä hyötyvät myös kaikki aistivammattomat. Asiakas- ja työntekijäkokemukset paranevat valtavasti.

Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet liiketoimintansa kasvattamisesta. Myös kaikille, joita kiinnostaa käytettävyysasiat.

Tapahtuma tarjoaa tietoa siitä, miten tarjota mahtava kokemus kohderyhmälle rektrytoinnissa, työtekijänä ja asiakkaana, ja miten voi välttää valtavat mainehaitat, joita voi syntyä aistivammaisten syrjinnästä.

Tapahtuma on kaikille maksuton.

Tapahtumassa äänessä

Heidi Torn

Heidi Torn on aistivammaisten asiakaskokemuksen viitankantaja. Heidi on syntymäsokko, jonka aivoille sattuneen koodausvirheen vuoksi hän näkee vain valoa ja varjoja. Heidi toimii myös rekrytointiyrittäjänä, viimeistelee esikoiskirjaansa ja julkaisee omaa musiikkia.

Toni Hinkka

Toni Hinkka on supersensitiivinen etäkyborgi. Toni sai kuulovamman armeijaurallaan 25-vuotiaana. Tonin vamma vastaa tilannetta, jossa valtaosa on kahdeksankymppisenä. Toni on myös tietokirjailija, ammattimentori, vaikutusvoimavalmentaja ja suosittu puhuja. Kuulolaitteineen kyborgi.Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Yhteydenotot: ilmoittaudu(at)tivia.fi 

Pidätämme oikeuden päivittää tapahtuman sisältöä.IT Insider raportoi it-alan asioista pintaa syvemmältä helposti ymmärrettävästi.

Kerromme lukijoillemme ihmisistä ja yrityksistä sekä teknologioista ja tutkimuksesta sekä syvällisesti näiden vaikutuksista yhteiskunnan eri osa-alueisiin. Avaamme uusien teknologioiden mahdollisuudet ja onnistumistarinat.

Päätoimittaja:
Mikko Torikka, mikko.torikka@itinsider.fi

Toimitus:
toimitus@itinsider.fi

Mediamyynti:
myynti@itinsider.fi


itinsider.fi

Päivämäärä ja aika
perjantaina
1. syyskuuta 2023
9.00 10.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

IT Insider

--IT Insider--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.