TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Green ICT Uusimaa: ekosysteemin aloitustapaaminen

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Kestävän kehityksen mukaisia ICT-palveluita, -tuotteita ja -käyttötapoja organisaatioissa edistävä Green ICT -ekosysteemi aloittaa toimintansa 1.6.2022 ja on avoinna kaikille työssään ICT-palveluita kehittäville ja hankkiville. 

Ekosysteemi on organisaatioverkosto, joka kokoaa informaatioteknologian alan toimijat yhteen edistämään alan kestävyyssiirtymää niin akateemisesta maailmasta, julkishallinnosta, yrityksistä kuin yhdistyksistäkin. Se vauhdittaa kestävää ICT-kehitystä, kasvattaa Suomen ICT-alan kilpailukykyä ja lisäksi edistää yhteistyötä liike- ja TKI-toiminnassa.

Tässä ensimmäisessä tapaamisessa esittelemme ekosysteemin rakennetta ja keskustelemme tulevasta toiminnasta. Tervetuloa mukaan torjumaan ilmastonmuutosta ja edistämään kestävämpää tulevaisuutta vähäpäästöisemmän ICT:n avulla!

Alustaja


Antti Sipilä
Green ICT -projektipäällikkö
TIEKE

Green ICT -asiantuntija, joka on myös tehnyt ICT-hankintoja julkishallinnossa ja toiminut pk-yrityksessä hankintakonsulttina.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan TIEKEn sivuilta

Green ICT -hanke

Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi.
Hankkeen tietosivu TIEKEn verkkosivuilla
Hankekausi 2021–2023
Päivämäärä ja aika
keskiviikkona
1. kesäkuuta 2022
9.00 11.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

TIVIA ry

-
tivia@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.