TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Fokus IT2022-projektitoimitusehtoihin

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Päivitettyjen IT2022-projektitoimitusehtojen tavoitteena on, että eri kokoisten yritysten olisi mahdollisimman helppoa päästä keskenään tasapainoiseen sopimukseen.

Perehdymme IT2022-projektisopimusehtoihin tarkemmin ja otamme haltuun projektisopimusten parhaat käytännöt Software Finlandin (entinen Ohjelmisto- ja e-business ry) online-koulutuksessa 21.3.2023 klo 9–10.30 HPP asianajotoimiston teknologia- ja tietosuojapraktiikan vetäjän Kari-Matti Lehden johdolla.

IT2022-sopimusehdoissa on huomioitu laajasti niin IT-projektien toimittajien kuin ostajien tarpeet, ja ne ovat kehittyneet vuosikymmenien aikana yhteistyössä molempien osapuolten kanssa. Tämä varmistaa sen, että IT-alan yleiset sopimusehdot ovat markkinaehtoiset ja niin toimittaja- kuin ostajapuolen hyväksymät.

Yli 1200 IT-toimittajaa ja ostajaa käyttääkin ehtoja päivittäisessä tekemisessään. Myös suurimmalle osalle yhdistyksemme jäsenistä IT-alan yleiset sopimusehdot on tuttu jo vuosien takaa. Tiesithän, että TIVIAn jäsenenä saat sopimusehtojen hinnasta vielä 40 % alennuksen.


Tervetuloa mukaan oppimaan, miten päivitetyt IT2022-projektitoimitusehdot helpottavat sopimusten tekemistä!

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille TIVIAn jäsenille.

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen

Päivämäärä ja aika
tiistaina
21. maaliskuuta 2023
9.00 10.30 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

Software Finland

--Software Finland--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.