TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Datastrategiaprosessi liiketoiminnan ja datan sillanrakentajana

Rekisteröitymiset ovat suljettu
 

IT Insider -verkkotapahtumissa kuulet IT-alan asioista pintää syvemmältä.
IT Insiderin kustantaja on TIVIA ry:n omistama TIVIA Infuture Oy.

Data tunnistetaan useimmissa organisaatioissa kriittiseksi resurssiksi ja omaisuuseräksi, josta on syytä pitää huolta ja jota tulee johtaa. Mutta miten johtaa tietoa niin, että tiedolla johtaminen ja tietotuotanto ovat koko organisaation yhteinen asia ja tietokulttuurin kehittäminen kaikkien vastuulla? Miten saadaan liiketoiminta aidosti kiinnostumaan datan hyödyntämisen mahdollisuuksista? Ari Hovin toimitusjohtaja Jari Ylinen antaa vastauksia ja herättää ajatuksia kolmenkymmenen vuoden kokemuksellaan tietojohtamisen eri näkökulmista.

Tapahtuma on suunnattu tiedon hyödyntämisestä, liiketoiminnan kehittämisestä ja tietopääomien johtamisesta kiinnostuneille.

Tapahtuma tarjoaa kokemuksia ja näkemyksiä erilaisista datastrategian kehittämisprosesseista ja tietojen johtamisotteista.

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumassa äänessä

Jari Ylinen

Jari Ylisellä on monipuolinen kokemus CIO-tehtävistä sekä muutosjohtamisesta. Hän vetää sekä suomalaisten yritysten tietohallintojohdon yhteistyöryhmää, IT Forumia että liikkeenjohdon yhteistyöryhmää, Systeemiryhmää. Hänen erityisaluettaan ovat tiedolla johtamisen kehittäminen, liiketoimintavetoisen tietovarastoinnin toteuttaminen sekä organisaation IT-arkkitehtuuri. Tällä hetkellä Jari työskentelee  mm. HUSissa tietovarastoinnin ja johdon raportoinnin uudistamisen sekä tiedonhallinnan muutosjohtamisen parissa. Jari on Ari Hovin toimitusjohtaja.

Pidätämme oikeuden päivittää tapahtuman sisältöä.


IT Insider raportoi it-alan asioista pintaa syvemmältä helposti ymmärrettävästi.

Kerromme lukijoillemme ihmisistä ja yrityksistä sekä teknologioista ja tutkimuksesta sekä syvällisesti näiden vaikutuksista yhteiskunnan eri osa-alueisiin. Avaamme uusien teknologioiden mahdollisuudet ja onnistumistarinat.

Päätoimittaja:
Mikko Torikka, mikko.torikka@itinsider.fi

Toimitus:
toimitus@itinsider.fi

Mediamyynti:
myynti@itinsider.fi


itinsider.fi

Päivämäärä ja aika
perjantaina
6. lokakuuta 2023
9.00 10.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

IT Insider

--IT Insider--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.