TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

API-talous toiminnan tehostajana

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Mitä API-talous on ja miten sitä voi hyödyntää osana liiketoimintaa? DigiKyky-projektin webinaarissa tutustutaan API-talouden perusteisiin termien ja käytännön esimerkkien avulla. Lisäksi webinaarissa kuullaan puheenvuoro API-talouden hyödyntämisestä liiketoiminnassa tunnetulta API-talouden asiantuntija Marjukka Niiniojalta.

Kaikille avoin ja maksuton webinaari järjestetään torstaina 9.2. klo 9–10 Zoomissa. Ilmoittaudu mukaan viralliselta tapahtumasivulta.


Hetkinen, mikä ihmeen API?

APIt ovat ohjelmointirajapintoja, joiden avulla järjestelmät, sovellukset ja palvelut keskustelevat keskenään. APIa voisi verrata rakennuspalikoihin, joita voidaan yhdistää keskenään tai joilla voidaan kehittää olemassa olevaa rakennusta.


Webinaarin ohjelma

  • Alkusanat ja projektin esittely

  • Mitä API-talous on? Termit ja esimerkit tutuiksi

  • Asiantuntijapuheenvuoro API-talouden liiketoimintamahdollisuuksista, Marjukka Niinioja

  • Keskustelua ja kysymyksiä

  • Loppusanat


API-talous toiminnan tehostajana -webinaarin järjestää DigiKyky-projekti. DigiKyky - Digitaalinen kyvykkyys pk-yrityksen kilpailukyvyn parantajana -projektissa lisätään yritysten kilpailukykyä parantamalla niiden henkilöstön osaamistasoa digitaalisten palveluiden ja järjestelmien käytössä. Projektin toteutusaika on 1.11.2021–31.8.2023. Projektin toteutuksesta vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Projekti rahoitetaan Euroopan Unionin sosiaalirahastosta. REACT-EU-hankkeet rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosto toteuttamia toimia.Päivämäärä ja aika
torstaina
9. helmikuuta 2023
9.00 10.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

--Jyväskylän ammattikorkeakoulu--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.