TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Aamiaistilaisuus Business Tampereen vieraana: teemana tamperelainen terveysteknologia

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Business Tampere on tamperelaisen terveysekosysteemin kehittämisen ytimessä. Pitky ja Pirkanmaan ekonomit <> järjestävät yhdessä Business Tampereen kanssa aamiaistilaisuuden terveysteknologiasta keskiviikkona, 25.5.2022, klo 8.00-9.30.

Tervetuloa Business Tampereen vieraaksi kuulemaan terveysekosysteemin liiketoiminnasta ja sen tarvitseman teknologian kehittämisestä. Aihepiiri on kasvavalle talousalueelle aivan keskeinen ja kokoaa kehittämiseen ja käytännön toimintaan hyvin monenlaisia toimijoita. Siksi tämä toiminta-alue on Pitkylle ja Pirkanmaan ekonomeille hyvin kiinnostava.

Aamiaistarjoilu alkaa klo 8.00 ja varsinainen ohjelma käynnistyy klo 8.30 ja päättyy klo 9.30. Tilaisuus järjestetään Museokeskus Vapriikkissa, Alaverstaanraitti 5. (Eli siirrettiin sinne, kuten arveltiin kenties tapahtuvan).

Aluksi Pitky ja Pirkanmaan ekonomit kertovat lyhyesti roolistaan pirkanmaalaisessa toimijaverkostossa ja sen jälkeen mennään itse asiaan. Aamun aiheesta alustaa Business Tampereen senior business advisor Veli-Matti Lahti, joka kertoo terveysteknologiasektorin toiminnasta ja innovatiivisesta Digitaaliset terveysratkaisut -hankkeesta, jossa yhdistyvät digitalisointi, tietojärjestelmien kehittäminen, kyberturvallisuus ja tekoäly. Samalla saamme kuulla ajatuksia siitä, millaisia liiketoimintamahdollisuuksia terveysteknologiasektori tarjoaa.

Esityksen jälkeen on varattu aikaa keskustelulle. Kysymyksiä voi osoittaa järjestäjille myös etukäteen osoitteella oke.rouhe@pitky.fi.

Tapahtuma on maksuton ja avoin ensisijaisesti Pitkyn ja Pirkanmaan ekonomien jäsenille. Mukaan mahtuu 30 nopeinta. Osallistua voi myös etänä Teamsilla. Ilmoittautuminen on jo suljettu.

Tervetuloa!
 

Järjestävien tahojen logot 

Päivämäärä ja aika
keskiviikkona
25. toukokuuta 2022
8.00 9.30 Europe/Helsinki
Järjestäjä

Pitky ry

puheenjohtaja@pitky.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.