TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Data Management Association Finland

Kansainvälisen DAMA Internationalin paikallinen jäsenyhdistys, joka kehittää alan käsitteitä ja käytäntöjä.

Liity jäseneksi

Data Management Association Finland

Yhdistys on kansainvälisen DAMA Internationalin paikallinen jäsenyhdistys Suomessa sekä Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n valtakunnallinen teemayhdistys. Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja toimittaja- ja teknologiariippumaton yhdistys.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää tiedonhallinnan ja informaation roolia tärkeänä varallisuutena organisaatioiden kehittämisessä. Lisäksi tarkoituksena on edistää alan toimijoiden verkostoitumista liiketoiminta- ja teknologiarajojen yli ja vaikuttaa osana valtakunnallisesti toimivaa TIVIA-yhteisöä.

Siirry yhdistyksen verkkosivuille

Liity jäseneksi
TIVIAn jäsenenä pidät tietosi ja taitosi tikissä

TIVIA on suomalainen digiosaajien etujoukko, jonka jäsenenä hyödyt rahanarvoisista eduista ja pidät ammattitaitosi ajan tasalla. Samalla pääset aitiopaikalle kehittämään alaa ja koko Suomen digitaalista kilpailukykyä.


Selaa jäsenyhdistyksiä

Liity TIVIAan itsellesi mieluisimman jäsenyhdistyksen kautta. Voit valita alueellisen yhdistyksen, valtakunnallisen teemayhdistyksen tai opiskelijayhdistyksen. Ja jos tahdot, voit liittyä edullisesti useampaankin yhdistykseen.

Selaa