TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Liity IT-alan asiantuntijoiden  verkostoon.

TIVIAn jäsenyys on investointi tulevaan. TIVIAn yhteisö on täynnä IT-alan asiantuntijoita, jotka jakavat osaamistaan verkostossamme koulutusten ja tapahtumien avulla. Tulevaisuus on elämistä jatkuvan muutoksen keskellä. Tarvitaan verkostoja, osaamisen eli pääoman kehittämistä sekä innovointikykyä. Siksi voidaan sanoa, että liittymällä TIVIAn kumppaniksi, yhdistyksiemme jäseneksi ja tai henkilöjäseneksi, se on investointi, joka kannattaa. 

TIVIAn henkilöjäsenyys  5,42 € / kk

LIITY JOUKKOON JÄSENEDUT

TIVIAn jäsenenä pidät yllä ja kehität osaamistasi 

TIVIA on suomalainen digiosaajien verkosto, jonka jäsenenä hyödyt rahanarvoisista eduista ja pidät ammattitaitosi ajan tasalla. Olet mukana kehittämässä alaa ja Suomen digitaalista kilpailukykyä. 

Tapahtumat

TIVIA-yhteisössä järjestetään vuosittain kymmeniä kiinnostavia tapahtumia. Uuden oppimisen ohella tilaisuuksissa tutustutaan, jaetaan kokemuksia ja verkostoidutaan. Jäsenenä pääset moniin tapahtumiin maksutta.

Tapahtumakalenteri

Koulutukset

TIVIAn jäsenenä päivität osaamistasi etuhintaan. Kouluttajina toimivat alan asiantuntijat. Teemme yhteistyötä usean eri tahon kanssa. Mikäli haluat, saat organisaatiollesi räätälöidyn koulutuspaketin.

Katso koulutukset   

Etupaketit

Jäsenenä hyödyt ottamalla TIVIA-etupaken, jolla saat Tivi-, IT Insider- ja Mikrobitti-julkaisut valintasi mukaan digisisältöinä tai paperilehtenä. Jäsenille hinta on aina edullisempi.

Tutustu etupaketteihin  

Muut edut

TIVIA-yhteisön jäsenenä nautit monista muistakin eduista ja alennuksista. Listalta löytyy mm. tietoturvapalveluilta, lehtiä, vakuutuksia, liikuntaa, matkailua ja hotelleja. 

Katso kaikki edut

Kenelle TIVIA on?


TIVIA on avoin kaikille tieto- ja viestintäteknologian ammattilaisille sekä alasta kiinnostuneille. Verkostossamme on opiskelijoita, alan asiantuntijoita, kokeneita IT-alan johtavia ammattilaisia sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta. Toimenkuvat vaihtelevat Senior Game Artistista pilviarkkitehtiin ja Backend-kehittäjästä tietoturvajohtajaan.

Osallistu tuleviin tapahtumiin ja koulutuksiin

Onko yrityksesi jo TIVIA-kumppani?


Kumppanina vaikutat koko alan kehitykseen, osallistut TIVIAn tutkimuksiin, kehität henkilöstöäsi monipuolisilla koulutuksilla, näyt TIVIAn medioissa, nautit jäsenetumedioista, voit tilata uutiskirjeen ja vahvistat brändiäsi TIVIA-kumppanileimalla.

  

Ajankohtaiset uutiset ja blogit