TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Liity mahdottoman haastajiin.

Mitä tieto- ja viestintäteknologia pohjimmiltaan on? Mahdollistamista. Jotain, jonka kautta hankala muuttuu helpoksi ja utopia arkipäiväksi. Mutta ensin tarvitaan asenne. Ja muutama muu yhtä peloton. Heidät löydät TIVIAsta.

TIVIAn henkilöjäsenyys  5,42 € / kk

LIITY JOUKKOON JÄSENEDUT

TIVIAn jäsenenä pidät tietosi ja taitosi tikissä

TIVIA on suomalainen digiosaajien etujoukko, jonka jäsenenä hyödyt rahanarvoisista eduista ja pidät ammattitaitosi ajan tasalla. Samalla pääset aitiopaikalle kehittämään alaa ja koko Suomen digitaalista kilpailukykyä. 

Koulutukset

TIVIAn jäsenenä päivität osaamistasi etuhintaan. Kouluttajina toimivat TIVIAn lisäksi alan eturivin gurut, kuten Ari Hovi ja Tieturi. Tarpeen tullen saat organisaatiollesi oman, räätälöidyn koulutuspaketin.

Katso koulutukset   

Tapahtumat

TIVIA-yhteisössä järjestetään vuosittain kymmeniä kiinnostavia tapahtumia. Uuden oppimisen ohella tilaisuuksissa tutustutaan, jaetaan kokemuksia ja luodaan uutta. Jäsenenä pääset moniin tapahtumiin maksutta.

Tapahtumakalenteri

Etupaketit

Voit viimeistellä jäsenyytesi TIVIA-etupaketilla, jolla saat Tivi-, IT Insider- ja Mikrobitti-julkaisut valintasi mukaan digisisältöinä tai paperilehtenä. Edulliseen jäsenhintaan, kuinkas muuten.

Tutustu etupaketteihin  

Muut edut

TIVIA-yhteisön jäsenenä nautit monista muistakin eduista ja alennuksista. Etulistalta löytyy mm. tietoturvapalveluilta, lehtiä, vakuutuksia, liikuntaa, matkailua ja hotelleja - ja hei, ehdota ihmeessä myös uusia etuja!

Katso kaikki edut

Kenelle TIVIA on?


TIVIA on kaikille Suomen tieto- ja viestintäteknologian ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille. Jos et välittömästi yhdistä itseäsi kirjainlyhenteeseen ICT, ei haittaa - meitä on moneksi. Toimenkuvat vaihtelevat Senior Game Artistista pilviarkkitehtiin ja Backend-kehittäjästä tietoturvajohtajaan.

Osallistu tuleviin tapahtumiin ja koulutuksiin

Onko yrityksesi jo TIVIA-kumppani?


Kumppanina vaikutat koko alan kehitykseen, osallistut TIVIAn tutkimuksiin, kehität henkilöstöäsi monipuolisilla koulutuksilla, näyt TIVIAn medioissa, nautit jäsenetulehdistä ja vahvistat brändiäsi TIVIA-kumppanileimalla.

  

Ajankohtaiset uutiset ja blogit