TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Vuoden Tietoturvapäällikkö® 2022 on valittu

TIVIAn jäsenyhdistys Tietoturva ry julkisti Vuoden Tietoturvapäällikön valinnan Tietoturvakatsaus 2022 -webinaarissa 30. elokuuta 2022. Vuoden Tietoturvapäällikkö® 2022 on Teemu Ylhäisi.

Teemu Ylhäisi on toiminut OP:n tietoturvajohtajana vuodesta 2017.
Ylhäisin aikana OP:n tietoturvahenkilöstön lukumäärä ja budjetti ovat kasvaneet 2,5-kertaiseksi. Hän on onnistunut siinä, mistä vain moni tietoturvajohtaja puhuu ja unelmoi: tietoturva on OP Ryhmässä koko henkilöstön vastuulla ja tietoturvan huomiointi on sisäänrakennettuna niin liiketoiminnan kuin kehittämisen prosesseihin.

Ylhäisi osallistuu aktiivisesti OP:n ulkopuolella tietoturvafoorumeiden toimintaan ja on arvostettu esiintyjä.

Tietoturva ry tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaninsa Arrow ECS:n kanssa Teemulle veloituksettoman Certified Ethical Hacker (CEHv11) -kurssin sekä vuoden veloituksettoman henkilöjäsenyyden Tietoturva ry:ssä.

Lue koko uutinen Tietoturva ry:n sivuiltaTietoturva ry on Suomen suurin tietoturva-ammattilaisten verkosto. Yhdistyksen keskeisenä tavoitteena on toimia yhteistoiminnan edistäjänä tietoturva-alalla ja jäsentensä yhdyssiteenä, sekä edistää hyvien tietoturvatapojen noudattamista kaikilla tietoturvan osa-alueilla. Yhdistys tukee myös jäsenistön ammattitaidon kehittymistä.

Tietoturva ry on TIVIAn jäsenyhdistys. Lue lisää TIVIAn jäsenyhdistyksistä.


Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi