TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Vuoden testaaja 2021 on Kari Kakkonen

TestausOSYn ja Tieturin äänestyksessä Vuoden testaaja 2021 on Kari Kakkonen Knowitilta. Tieturin ja TestausOSYn vuosittainen testauksen tunnustuspalkinto myönnettiin jo 15. kerran. Voittaja julkistettiin 30.3.2022 Tieturin webinaarissa, jossa Vuoden testaaja 2020 Aija Lindman kertoi onnistuneen ohjelmistotestauksen edellytyksistä ja haasteista.

Ääniä annettiin kaikkiaan 1 268, joista voittaja Kari Kakkonen sai 45 %. Muut ehdokkaat olivat: Jani Grönman (Hidden Trail), Antero Hytönen (Gofore Oyj), Marko Peltonen (Q-Factory) ja Tuukka Virtanen (Sogeti Finland).

Kari sai äänestäjiltä kiitosta mm. testauskulttuurin edistämisestä, vapaaehtoistoiminnasta testauksen eteen sekä testauksen ilosanoman viemisestä nuorille Dragons Out! -kirjansa avulla.

TIVIA onnittelee voittajaa sekä kaikkia ehdokkaita!

Lähde: Tieturi ja TestausOSY


Vuoden testaaja on vuosittain jaettava testauksen tunnustuspalkinto. Valinnan järjestävät yhteistyössä Tieturi ja TestausOSY.  Vuoden testaaja muistuttaa meitä laadun tärkeydestä.

Lue lisää ja katso aikaisemmat voittajat


TestausOSY edistää testauksen asiaa ja sen parissa toimivien ihmisten yhteistyötä Suomessa. TestausOSY on Sytykkeen osaamisyhteisö, mutta mukaan voi liittyä vaikkei olisi Sytykkeen jäsen. Sytyke on TIVIAn jäsenyhdistys.

Lue lisää TestausOSY:sta

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi